Oogkliniek Correct Vision

Mensen uit de gehele provincie Noord-Holland, en ver daarbuiten, komen hun ogen laten laseren bij Correct Vision in Alkmaar. Deze uitstekende oogkliniek biedt niet alleen laserbehandelingen aan, maar ook lensimplantatie en lensvervanging. Deze ooglaserkliniek werkt nauw samen met het Medisch Centrum Alkmaar.

Correct Vision biedt al sinds het begin van de jaren 90 veilige en duurzame ooglaserbehandelingen aan. Kenmerkend voor deze behandelingen is een zorgvuldig voortraject met quickscan (of eyescan) en een tweejarige garantie op behandelingen. Alle behandelingen van deze ooglaserkliniek richten zich op het corrigeren van refractie afwijkingen. Dit is het soort afwijking waardoor mensen een bril of lenzen nodig hebben. In principe bieden de behandelingen van Correct Vision een permanente oplossing voor refractie afwijkingen.

Ooglaserbehandelingen bij Correct Vision

In de oogkliniek van Correct Vision wordt uitsluitend gebruik gemaakt van bewezen ooglasermethoden. Het gaat dan om laserbehandelingen die al jaren zeer succesvol worden uitgevoerd. Zowel door Correct Vison als door andere ooglaserklinieken. Het gaat om de volgende ooglaserbehandelingen:

  • Intralasik;
  • PRK:
  • Wavefront.

Behandellocaties Correct Vision

Correct Vision bestaat uit één gespecialiseerde kliniek in Alkmaar. Voor ogen laseren in Noord-Holland is er dan ook haast geen beter bereikbare ooglaserkliniek. Vanzelfsprekend richt de oogkliniek zich niet uitsluitend op mensen die hun ogen laten laseren in Noord-Holland. Vanuit heel Nederland zijn mensen welkom voor een ooglaserbehandeling bij Correct Vision.