Visus Oogkliniek

Als een van de best beoordeelde ooglaserklinieken van Nederland, gaat Visus duidelijk voor kwaliteit. De kliniek biedt een breed aanbod van ooglaserbehandelingen en lensimplantatie. Deze behandelingen vinden de plaats in de vijf vestigingen van Visus Oogkliniek. Vier vestigingen in Nederland en één in België.

Als u bij Visus Oogkliniek een laserbehandeling ondergaat, profiteert u van drie jaar garantie. Ook in het onwaarschijnlijke geval dat uw zicht later weer minder scherp wordt, krijgt u een gratis herbehandeling. Daarbij gaat het om een zogeheten refractie afwijking. De meeste mensen die niet scherp zien, hebben daarmee te maken. Het doel van een ooglaserbehandeling is om deze refractie afwijking te corrigeren.

Behandelmethoden bij Visus Oogkliniek

Vrijwel elke ooglaserbehandelmethode past Visus toe. Wanneer u contact opneemt om te informeren naar een ooglaserbehandeling, gaat u een intaketraject in. Daarbij hoort een eyescan, op basis waarvan bepaald wordt voor welke behandelingen u in aanmerking komt. Door het grote aantal behandelopties kan vrijwel iedereen terecht bij Visus Oogkliniek. Uw ogen laten laseren kan bij Visus via de volgende behandelingen:

  • ReLEx Smile;
  • Femtolasik / Intralasik;
  • Trans PRK:
  • Wavefront;
  • Monovision.

Visus Oogkliniek vestigingen

Visus voert oogbehandelingen uit op in totaal vijf locaties. U kunt er terecht voor ogen laten laseren in ’s Hertogenbosch, ogen laseren in Rotterdam en laserbehandelingen in Utrecht. Ook in Amsterdam en Antwerpen bevinden zich ooglaserklinieken. Een intake vindt meestal plaats op de locatie van uw voorkeur.