skip to Main Content

Fyeo Medical Ooglaserkliniek

Als u een oogkliniek zoekt die vrijwel álles doet op het gebied van oogchirurgie, is de kans groot dat u uitkomt Fyeo Medical. Deze oogkliniek biedt ooglaserbehandelingen, ook wel refractie chirurgie genoemd. Maar daarnaast ook ooglidcorrecties, lensimplantaties en injectables.

De kliniek onderscheidt twee hoofdbehandelingen. Cosmetische behandelingen. Hieronder vallen ooglidcorrecties en injectables. En bril- of lensvervangende behandelingen. Het gaat dan om refractie chirurgie. Behalve het bekende ogen laseren vallen hier ook lensimplantaties onder. Ogen laseren en lensimplantaties hebben als doel om refractie afwijkingen te corrigeren. Mensen met een bril of lenzen gaan door een dergelijke behandeling permanent beter zien.

Ooglaserbehandelingen bij Fyeo Medical

Omdat de nadruk op deze pagina ligt op ooglaserbehandelingen, volgt hier wat meer informatie over de verschillende laserbehandelingen van Fyeo. In de ooglaserkliniek van Fyeo ligt de nadruk op de geavanceerde ReLEx Smile laserbehandeling. Daarnaast worden ook meer traditionele ooglaserbehandelingen uitgevoerd. De keuze voor een bepaalde behandeling wordt vooral gemaakt op basis van uw wensen en ogen. Deze behandelingen worden door Fyeo Medical uitgevoerd:

Algemene informatie Fyeo Medical

Koperslager 6
5521 DE Eersel
Tel: 0497 360860
www.fyeomedical.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top