skip to Main Content

Rijnzicht Oogkliniek

Een uitstekende oogkliniek voor alle soorten van refractie chirurgie. Een prima omschrijving van Oogkliniek Rijnzicht. Want in deze ooglaserkliniek worden diverse soorten ooglaserbehandelingen aangeboden, maar ook lensimplantaties. Kortom; iedereen die nu nog een bril of lenzen draagt, kan hier terecht.

Extra zorg gaat bij deze kliniek uit naar goede voor- en nazorg. Dat betekent een uitgebreide intake en gratis eyescan. Tijdens zo’n intake wordt vastgesteld welke laserbehandeling het meest geschikt is voor uw ogen. Zo kunt u een geïnformeerde beslissing maken over een eventuele behandeling.

Ooglaserbehandelingen bij Rijnzicht Oogkliniek

Voor veel mensen is ogen laseren één behandeling. In werkelijkheid zijn er echter verschillende methoden. Niet elke methode is voor elk oog even geschikt. In deze ooglaserkliniek wordt, samen met u, bepaald welke ooglaserbehandeling u ondergaat. Daarbij biedt Oogkliniek Rijnzicht de volgende behandelopties:

Locatie Oogkliniek Rijnzicht

Rijnzicht Oogkliniek heeft één vestiging. In Wassenaar, nabij Den Haag. Dat betekent dat deze ooglaserkliniek ideaal is voor wie zoekt naar ogen laseren in Den Haag en omgeving. Vanzelfsprekend zijn mensen uit heel Nederland in deze oogkliniek welkom voor een laserbehandeling en andere vormen van refractie chirurgie.

Kosten ooglaseren bij Rijnzicht

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Rijksstraatweg 324b
2242 AB Wassenaar
Tel: 071 519 2090
www.rijnzichtoogkliniek.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top