skip to Main Content

Visus Oogkliniek

Als een van de best beoordeelde oogklinieken van Nederland, gaat Visus duidelijk voor kwaliteit. De kliniek biedt een breed aanbod van lasertechnieken en lensimplantatie. Deze behandelingen vinden de plaats in de vijf vestigingen van Visus Oogkliniek. Vier vestigingen in Nederland en één in België.

Als u bij Visus Oogkliniek een laserbehandeling ondergaat, profiteert u van drie jaar garantie. Ook in het onwaarschijnlijke geval dat uw zicht later weer minder scherp wordt, krijgt u een gratis herbehandeling. Daarbij gaat het om een zogeheten refractie afwijking. De meeste mensen die niet scherp zien, hebben daarmee te maken. Het doel van een oogcorrectie is om deze refractie afwijking te corrigeren.

Behandelmethoden bij Visus Oogkliniek

Vrijwel elke behandelmethode past Visus toe. Wanneer u contact opneemt om te informeren naar een behandeling, gaat u een intake traject in. Daarbij hoort een eyescan, op basis waarvan bepaald wordt voor welke behandelingen u in aanmerking komt. Door het grote aantal opties kan vrijwel iedereen terecht bij Visus Oogkliniek. Uw ogen laten corrigeren kan bij Visus via de volgende behandelingen:

Visus Oogkliniek vestigingen

Visus voert oogbehandelingen uit op in totaal vijf locaties. U kunt er terecht voor wan behandeling in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Bosch. Ook in Antwerpen bevindt zich een kliniek. Een intake vindt meestal plaats op de locatie van uw voorkeur.

Kosten bij Visus Oogkliniek

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Gustav Mahlerlaan 54
1082 ME Amsterdam
Tel: 0800 0088 (gratis)
www.visusoogkliniek.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top