skip to Main Content
Dr. Guido Neuteboom

Dr. Guido Neuteboom

Dr. Guido Neuteboom is een van de beste en meest gerespecteerde oogartsen in Nederland. Hij heeft al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ogen laseren, cataractchirurgie, glaucoombehandeling, medische retina en intravitreale behandeling, en presegment pathologie. We zijn trots dat we Dr Neuteboom exclusief en als vaste oogarts bij Dutch Clinic Select hebben kunnen betrekken. Daarmee bent u nog zekerder van de beste (medische) zorg voor uw ogen.

Dr Neuteboom heeft zijn jarenlange ervaring onder andere opgedaan bij het VU Medisch Centrum, OMC Zaandam, Medisch Centrum Slotervaart, World Eye Amsterdam.
Neuteboom is lid van het Nederlands Gezelschap van Refractie Chirurgen en het Nederlands oogheelkundig gezelschap (NOG).

Na afronding van de opleiding tot oogarts aan het VU Medisch Centrum in 1990, is hij werkzaam in het Slotervaart Ziekenhuis te Amsterdam. Hij is betrokken geweest bij onderzoeken en oogheelkundige consulten bij patiënten van het Antonie van Leeuwenhoek Ziekenhuis. Daarnaast heeft hij een rijke ervaring in het behandelen van oogaandoeningen en refractie behandelingen (ogen laseren). Dr. Guido Neuteboom vind het uitermate belangrijk om vertrouwen bij zijn patiënten op te bouwen en om het hoogst haalbare niveau van medische zorg, wetenschappelijke kennis en patiëntenzorg te combineren bij de onderzoeken en behandelingen die hij uitvoert.

Dat patiënten zijn kwaliteit en goede zorg kunnen waarderen blijkt wel uit de score van 9,7 op Zorgkaart Nederland

Back To Top