skip to Main Content

Ooglaseren Den Bosch

Denkt u na over een ooglaserbehandeling in Den Bosch? Maak dan een vrijblijvende afspraak bij diverse oogklinieken. Met ooglaseren wordt de vorm van het hoornvlies aangepast en ziet u weer scherp, afhankelijk van uw specifieke afwijking. Ooglaseren is een nauwkeurig proces dat voorafgegaan wordt door een grondig onderzoek naar mogelijke afwijkingen, zoals bijziendheid en verziendheid. Ieder oog is uniek en dat vraagt om speciale behandelingen op maat.

Visus Oogkliniek Den Bosch

Visus Oogkliniek in Den Bosch biedt bijvoorbeeld verschillende behandelingen aan, zoals Lasek, TransPRK (No Touch, zonder instrumenten), Intralase of SMILE. Ook lensimplantaten of een simpele leesbrilcorrectie zijn mogelijk. Alle lasermethoden worden zorgvuldig met u besproken.

Komt u met de auto? Voor Visus Oogkliniek parkeert u het beste in de parkeergarage Stationsplein, onder het centraal station van Den Bosch.

Vergelijk oogklinieken Den Bosch

Naast Visus Oogkliniek kunt u in de omgeving van Den Bosch ook terecht bij, Bergman Clinics Den Bosch en FYEO Medical, met vestigingen in Eersel en Breda.

Goed bereikbaar vanuit

Bovenstaande oogklinieken zijn goed bereikbaar vanuit de steden:

  • Tilburg
  • Vught
  • Boxtel
  • Eindhoven
  • Waalwijk
Back To Top