skip to Main Content

Ooglaseren Groningen

Wilt u uw ogen laten laseren in Groningen, dan kunt u een vrijblijvende afspraak inplannen bij diverse oogklinieken in en rondom de stad. Ooglaseren lijkt spannend, maar er wordt samen met u bepaald welke methoden en technieken het beste bij uw oogafwijking passen. Komt u in aanmerking voor een ooglaserbehandeling, dan heeft u in Groningen de keuze uit lasertechnieken zoals Lasek, TransPRK (No Touch, zonder instrumenten), Intralase/Femtosecond en SMILE. Ook lensimplantaten of een leesbrilcorrectie zijn mogelijk, afhankelijk van uw specifieke wensen en oogafwijking.

OMC Hanzekliniek Groningen

In Groningen kunt u momenteel terecht bij het oogheelkundig medisch centrum Hanzekliniek. Het OMC biedt, afhankelijk van welke zorg het beste bij u past, technieken zoals Lasek, PRK en SMILE aan. Alle methoden worden zorgvuldig met u besproken na een grondig vooronderzoek.

Ooglaser kliniek OMC Hanzekliniek bevindt zich net buiten het centrum van Groningen, op loopafstand van meerdere busstations. Reist u met de auto, dan parkeert u gelijk bij het OMC.

Oogklinieken Groningen

OMC Hanzekliniek Groningen is in Groningen stad het enige centrum voor ooglaserbehandelingen. Toch hoeft u niet ver te reizen als u in de omgeving van Groningen ooglaserklinieken zoekt. In Zwolle bevinden zich meerdere behandelcentra die gemakkelijk met de auto of het openbaar vervoer te bereiken zijn.

Neem voor informatie over de behandelingen en kosten contact op met de klinieken hieronder:

Goed bereikbaar vanuit

OMC Hanzekliniek Groningen en de andere oogklinieken zijn goed bereikbaar vanuit:

  • Veendam
  • Drachten
  • Winschoten
  • Stadskanaal
Back To Top