Maak een afspraak

Wilt u weten of u uw ogen kunt laten laseren? Wij geven u graag een indicatie tijdens een gratis vooronderzoek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Rijnzicht Oogkliniek

Een uitstekende oogkliniek voor alle soorten van refractie chirurgie. Een prima omschrijving van Oogkliniek Rijnzicht. Want in deze ooglaserkliniek worden diverse soorten ooglaserbehandelingen aangeboden, maar ook lensimplantaties. Kortom; iedereen die nu nog een bril of lenzen draagt, kan hier terecht.

Extra zorg gaat bij deze kliniek uit naar goede voor- en nazorg. Dat betekent een uitgebreide intake en gratis eyescan. Tijdens zo’n intake wordt vastgesteld welke laserbehandeling het meest geschikt is voor uw ogen. Zo kunt u een geïnformeerde beslissing maken over een eventuele behandeling.

Ooglaserbehandelingen bij Rijnzicht Oogkliniek

Voor veel mensen is ogen laseren één behandeling. In werkelijkheid zijn er echter verschillende methoden. Niet elke methode is voor elk oog even geschikt. In deze ooglaserkliniek wordt, samen met u, bepaald welke ooglaserbehandeling u ondergaat. Daarbij biedt Oogkliniek Rijnzicht de volgende behandelopties:

Locatie Oogkliniek Rijnzicht

Rijnzicht Oogkliniek heeft één vestiging. In Wassenaar, nabij Den Haag. Dat betekent dat deze ooglaserkliniek ideaal is voor wie zoekt naar ogen laseren in Den Haag en omgeving. Vanzelfsprekend zijn mensen uit heel Nederland in deze oogkliniek welkom voor een laserbehandeling en andere vormen van refractie chirurgie.

Kosten ooglaseren bij Rijnzicht

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Rijksstraatweg 324b
2242 AB Wassenaar
Tel: 071 519 2090
www.rijnzichtoogkliniek.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top