Download de complete ooglaser informatie gids

Visus Oogkliniek

Als een van de best beoordeelde ooglaserklinieken van Nederland, gaat Visus duidelijk voor kwaliteit. De kliniek biedt een breed aanbod van ooglaserbehandelingen en lensimplantatie. Deze behandelingen vinden de plaats in de vijf vestigingen van Visus Oogkliniek. Vier vestigingen in Nederland en één in België.

Verziendheid of bijziendheid is een van de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. In deze gevallen is er sprake van een refractie afwijking. Dit is de reden dat u een bril of lenzen heeft. Voor dit probleem bestaat gelukkig een eenvoudige en veilige oplossing: ogen laseren. Bij World Eye Amsterdam hebben ze er veel ervaring mee en helpen ze u graag. Met diverse gespecialiseerde behandelmethoden realiseren ze een resultaat waar u nog lang plezier van heeft.

Als u bij Visus Oogkliniek een laserbehandeling ondergaat, profiteert u van drie jaar garantie. Ook in het onwaarschijnlijke geval dat uw zicht later weer minder scherp wordt, krijgt u een gratis herbehandeling. Daarbij gaat het om een zogeheten refractie afwijking. De meeste mensen die niet scherp zien, hebben daarmee te maken. Het doel van een ooglaserbehandeling is om deze refractie afwijking te corrigeren.

Behandelmethoden bij Visus Oogkliniek

Vrijwel elke ooglaserbehandelmethode past Visus toe. Wanneer u contact opneemt om te informeren naar een ooglaserbehandeling, gaat u een intaketraject in. Daarbij hoort een eyescan, op basis waarvan bepaald wordt voor welke behandelingen u in aanmerking komt. Door het grote aantal behandelopties kan vrijwel iedereen terecht bij Visus Oogkliniek. Uw ogen laten laseren kan bij Visus via de volgende behandelingen:

  • ReLEx Smile;
  • Femtolasik / Intralasik;
  • Trans PRK:
  • Wavefront;
  • Monovision.

Visus Oogkliniek vestigingen

Visus voert oogbehandelingen uit op in totaal vijf locaties. U kunt er terecht voor ogen laten laseren in ’s Hertogenbosch, ogen laseren in Rotterdam en laserbehandelingen in Utrecht. Ook in Amsterdam en Antwerpen bevinden zich ooglaserklinieken. Een intake vindt meestal plaats op de locatie van uw voorkeur.

Kosten ooglaseren bij Visus Oogkliniek

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven. 

Algemene informatie

Gustav Mahlerlaan 54
1082 ME Amsterdam
Tel: 0800 0088 (gratis)
www.visusoogkliniek.nl

Gerelateerde artikelen

Komt u in aanmerking voor ogen laseren? Doe hier de geschiktheid test.

Zijn mijn ogen geschikt voor een laserbehandeling?

Om in aanmerking te komen voor refractiechirurgie gelden een aantal basisvoorwaarden.

Lees meer
In onze kliniek werken wij met de modernste ooglaser apparatuur voor uw ooglaserbehandeling.

De modernste laserapparatuur

Onze geavanceerde oogapparatuur is extreem nauwkeurig en wordt ingezet in ooglaserklinieken over de hele wereld.

Lees meer
Wij zorgen voor een goede nazorg na uw ooglaser behandeling.

Behandeling en nazorg

Wij begrijpen als geen ander dat u met een vertrouwd gevoel behandeld wilt worden.

Lees meer

Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.