Download de complete ooglaser informatie gids

Leesbril correctie

Leesbrilcorrectie bij presbyopie

Naarmate we ouder worden, gaan de ogen achteruit. Wie zichzelf betrapt op het steeds dichterbij houden van de krant, etiketten van producten of het vergroten van de letters op een tablet weet dat de ogen slechter worden. Presbyopie, ofwel ouderdomsverziendheid, heet dat. Vrijwel iedereen krijgt daarmee te maken. Een leesbrilcorrectie is dan de oplossing om zonder leesbril weer goed te kunnen zien. Zowel van veraf als dichtbij.

Moeite met lezen

Presbyopie begint meestal vanaf het 40 jaar. De ogen krijgen dan steeds meer moeite om scherp te stellen waardoor het lezen en zien van alles wat dichtbij is, moeilijker wordt.

Ooglaseren bij presbyopie

Via een ooglaserbehandeling kunnen we bij De OOGpolikliniek presbyopie goed behandelen. Met deze leesbrilcorrectie is het dragen van een leesbril of een bril met multifocale glazen weer verleden tijd. Een leesbrilcorrectie is echter bij beperkte doelgroepen mogelijk. Zo wordt het alleen uitgevoerd bij personen jonger dan 65 jaar, met een leesbrilsterkte vanaf +1.50 en u voor veraf geen bril of contactlenzen draagt of een brilsterkte hebt tussen de +1.00 en +3.00. Of uw ogen ook in aanmerking komen voor een ooglaserbehandeling tegen presbyopie kunnen we alleen met zekerheid zeggen na een persoonlijk medisch vooronderzoek.

Is de leesbrilcorrectie ook geschikt voor u?

Het medische vooronderzoek is geheel vrijblijvend en geeft u direct inzicht in de behandeling die het meest geschikt is voor uw oogaandoening en de conditie van uw ogen. Wilt u daar meer over weten of over de leesbrilcorrectie? Neem dan contact met ons op. Of boek direct een gratis consult in onze oogkliniek in Hoofddorp.

Gerelateerde artikelen

Er zijn verschillende methoden voor ogen laseren. Zoals Intralase, Lasik en Trans PRK.

Welke methoden zijn er voor ooglaseren?

Bekijk alle informatie en prijzen van de beschikbare ooglaserbehandelingen.

Lees meer
Wij hanteren de scherpste tarieven in Nederland voor een oog laseren.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren de laagste tarieven in Nederland. Vergelijk hier de tarieven van alle klinieken.

Lees meer
In onze kliniek werken wij met de modernste ooglaser apparatuur voor uw ooglaserbehandeling.

De modernste laserapparaten

Onze geavanceerde oogapparatuur is extreem nauwkeurig en wordt ingezet in ooglaserklinieken over de hele wereld.

Lees meer

Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.