Download de complete ooglaser informatie gids

Ooglaseren op afbetaling kan al vanaf € 50,00 per maand

Ooglaseren op afbetaling is een goede investering

En u kunt meteen starten met deze goede investering. Want ooglaseren is uiteindelijk veel goedkoper dan telkens nieuwe lenzen of een bril kopen.

Kortom het is een verstandige keuze.

Daarbij is het voor u misschien prettiger om regelmatig een klein bedrag te betalen dan in één keer het volledige bedrag. Als u hiervoor moet sparen, blijft u langer zitten met uw zichtafwijking. En met de maandelijkse kosten voor bril en lenzen.

Wie verzorgt de financiering van uw ooglaser behandeling?

Van Lent & Partners is onze financiële partner die de financiering van uw ooglaserbehandeling mogelijk kan maken. Aan de hand van uw situatie kunnen zij beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt.

Voorwaarden voor ooglaseren betalen in termijnen?

Om te weten of u aan de voorwaarden voor gespreid betalen voldoet, vult u het formulier onderaan deze pagina in. 

Deze gegevens heeft Van Lent en Partners nodig om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een financiering. Uw gegevens worden alleen gedeeld met Van Lent & Partners.  Zodra de gegevens zijn beoordeeld ontvangt u van Van Lent & Partners bericht of de lening voor uw ooglaserbehandeling is goedgekeurd.

Wanneer kan ik dan behandeld worden?

Zodra uw lening voor ooglaseren is goedgekeurd, kunt u aan de behandeling beginnen. Wij krijgen dan een seintje en plannen de behandeling samen met u in.

U kunt dan meteen genieten van scherp zien zonder bril of lenzen. En u betaalt de kosten voor de ooglaserbehandeling in vaste termijnen. Verspreid over een bepaalde periode van 2 of 3 jaar bijvoorbeeld.

Vergoeding ooglaseren zorgverzekeraars

Het vergoeden van een ooglaserbehandeling is bij veel ziektekostenverzekeraars mogelijk als u een aanvullende verzekering heeft. Deze dekt dan een deel van de kosten van ooglaseren. In zeldzame gevallen worden bij aangetoonde medische noodzaak de kosten van ooglaseren voor 100% vergoed. Lees meer over de vergoeding voor ooglaseren door zorgverzekeraars.


Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een financiering. Uw gegevens worden alleen gedeeld met Van Lent & Partners.