skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge zomerkorting tot wel €350,- op je behandeling in juni en juli

Gratis vooronderzoek

Denk je er over om je ogen te laten laseren? Wij helpen je graag. Maar niet voordat we weten hoe je het beste geholpen bent. Daarvoor moeten we eerst precies weten waarom je nu slecht ziet. Zo stellen we vast voor welke methode van ooglaseren je in aanmerking komt. Of wellicht zijn alternatieven, zoals lensimplantatie, geschikter voor jou. Tijdens een gratis vooronderzoek, of consult, komen we veel van deze informatie te weten. En kunnen we de mogelijkheden vrijblijvend met je bespreken. Boek daarom direct een gratis intake en kom meer te weten over jouw ogen.

Direct gratis vooronderzoek boeken

Wil je snel weten of je jouw ogen kunt laten laseren? Wij geven je een indicatie tijdens een gratis en vrijblijvende intake. Je kan nu ook de online ogentest doen en checken of je voldoet aan de algehele criteria voor een ooglaserbehandeling. Vragen? Dan kan je gebruik maken van het contactformulier of ons mailen of bellen.

MAAK EEN AFSPRAAK

Controle vóór de behandeling

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van jouw ogen. Dit doen we tijdens een gratis vooronderzoek. Er wordt gekeken of jouw ogen überhaupt geschikt zijn voor een laserbehandeling. Dit houdt bijvoorbeeld in dat je sterkte, de plus of min, binnen het bereik van onze ooglaserapparatuur valt. En mocht je besluiten jouw ogen te laten laseren, dan volgt eerst meer onderzoek. Pas na een volledig medisch oogonderzoek volgt een behandeling.

Medisch vooronderzoek

Het medisch onderzoek dat je voorafgaand aan een laserbehandeling ondergaat, wordt uitgevoerd door een oogarts of optometrist. Dit tweede onderzoek duurt ongeveer 30 minuten. Tijdens dit onderzoek wordt gebruik gemaakt van pupilverwijdende oogdruppels. Dit betekent dat je na het onderzoek niet zelf naar huis kunt rijden. Ook adviseren wij je, na een uitgebreid oogonderzoek, een zonnebril te dragen voor je eigen comfort.

Je kan alleen een vooronderzoek ondergaan indien je je contactlenzen 2 weken (zachte lenzen) of 4 weken (harde lenzen) niet gedragen hebt.

Medische ingreep

Hoewel ogen laseren simpel, eenvoudig en pijnloos is, is het ook een medische ingreep. Dat betekent dat ook vragen over je algemene gezondheid deel uitmaken van het vooronderzoek. Bij bepaalde ziektebeelden, zoals diabetes of reumatoïde artritis kom je soms niet voor een behandeling in aanmerking.

Populaire pagina's
Patiëntwaarderingen
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
16 Google recensies
Mark de Laan
Mark de Laan
15 April 2024
Mooie, vernieuwde, kliniek in Naarden, waar ik ben geweest om van mijn (harde) multifocale contactlenzen af te komen. Gelukkig waren mijn ogen geschikt voor de Intralasik behandeling, met monovisie om de leesbril ook kwijt te raken. Na 2 weken kon ik al geholpen worden en het viel me super mee. De begeleiding was fijn en duidelijk, de artsen zeer kundig en geduldig, de behandeling zelf ging super snel en eigenlijk pijnvrij. Ik voelde eigenlijk niets prikken ofzo. En 's avonds kon ik zelf weer dingen scherp zien (85%). De volgende dag kon ik ook weer lezen en dus werken achter mijn PC. Aan het eind van dag 2 zag ik 90% denk ik en ging het lezen perfect. Nu een week later is de normale zicht 98% en het lezen ook al 90%. Het wordt met de dag beter en ik heb sinds de behandeling eigenlijk niets gevoeld. Ook niet net na de behandeling toen de verdoving was uitgewerkt (maar dat wisselt per persoon). Al met al ben ik dus mega blij dat ik het heb gedaan. Ook omdat ze ook speciale openingstarieven hadden, waardoor het nog extra scheelde.
Michel Duarte
Michel Duarte
2 April 2024
Vorig week mijn ogen laten laseren. De eerste uren na het laseren last van felle (zon)licht. Voor de rest geen ongemakkelijkheden. Uiterst tevreden over de service!
Mariska Weel
Mariska Weel
28 Maart 2024
Ik (46) heb begin februari 2024 mijn ogen laten laseren bij deze kliniek in Naarden. Hoewel de kliniek nieuw is (pas sinds december 2023 geopend) is de dienst doende oogchirurg iemand met erg veel ervaring op het gebied van ooglaseren. Het vooronderzoek wees uit dat mijn ogen niet geschikt bleken te zijn voor de CLEAR-behandeling (een soort SMILE+) of voor LASIK. Dit vanwege mijn hoornvlies dat te dun was. Daarnaast bleken vervangende lenzen ook (nog) geen optie. Het werd dus TransPRK. Een behandeling die sowieso al mijn voorkeur had omdat het ‘no-touch’ is: de behandeling wordt uitgevoerd met laser, zonder snijden. Dat idee stond me meer aan dan het snijden van een flap. Een week later kon ik al terecht voor de ingreep. Dat verliep vlekkeloos. De ingreep zelf duurde maar een paar minuten. Met een zonnebril op en een tas met oogdruppels kon ik naar huis. Ik heb nadien heel weinig ongemak gehad van het herstel. Ik kon me na twee dagen weer goed redden binnen en buitenshuis. Het duurde wel een week ongeveer voordat ik weer kon werken. Ik heb een bureaubaan waarbij ik de hele dag achter een computerbeeldscherm zit. Inmiddels zie ik superscherp veraf en dichtbij. Ik ben heel tevreden over deze kliniek (ook wat betreft nazorg en vriendelijkheid van de medewerkers) en kan deze iedereen aanraden.
elek4 you
elek4 you
22 Maart 2024
Heel vriendelijk ontvangen. Oogspecialisten zijn vriendelijk en duidelijk over behandeling, ook als blijkt dat laseren geen mogelijkheid is. Eerlijke behandeling.
Vin
Vin
9 Maart 2024
Het is voor mij een (inmiddels) kleine twee weken geleden dat ik een TransPRK ingreep bij Nationaal Oogcentrum heb laten doen. Ik kan ik allen maar zeggen dat deze kliniek wel echt super is! Ik ben ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Iedereen is betrokken en uiterst behulpzaam. De oogarts is erg ervaren en neemt goed de tijd om adviezen te geven, vragen te beantwoorden en je helemaal mee te nemen in het proces van A-Z (en daarna). Ze zijn hier eerlijk en laten ook gerust weten dat er risicos gelden/behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden door een te hoog risico. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het resultaat! Tot nog toe weinig bijwerkingen (lichte vorm van glare/halo en klein beetje last van droge ogen), maar dit wordt als het goed is gedurende tijd ook nog minder, of verdwijnt. Mijn advies, als je het overweegt om het te doen vraag dan hier een vrijblijvend oogonderzoek aan en laat je goed informeren! Het zijn tenslotte je ogen en daarvoor wil je zeker weten dat een kliniek eerlijk, betrouwbaar en veilig/hygiënisch is. Alles heb ik wel ervaren bij Nationaal Oogcentrum!
Rob
Rob
26 Februari 2024
Vakkundig team en goede voor en nazorg gehad. In het begin wat administratieve issues vanwege het nieuwe systeem. Maar dat is allemaal opgelost nu.
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top