skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge openingskorting tot wel €350,- voor de eerste 150 behandelingen

Levenslange garantie

Bijna geen enkele ooglaserkliniek geeft een levenslange garantie op een eventuele herbehandeling. Wij vinden het niet meer dan normaal. Als je voor ons kiest bent je je leven lang verzekerd van een gratis herbehandeling als jouw ogen toch weer achteruit zouden gaan.

Kan mijn sterkte nog veranderen na een ooglaserbehandeling?

Ogen laseren gebeurt eigenlijk alleen wanneer er maar een heel een kleine kans is dat jouw ogen in de toekomst verder verslechteren. Wij laseren dus alleen als de sterkte van je ogen min of meer stabiel is.

Levenslang, gratis herbehandeling indien nodig

Mochten je ogen na een ooglaser behandeling toch nog achteruitgaan dan heb je in principe dus toch weer een bril of lenzen nodig.

Wij bieden een levenslange garantie op herbehandeling zodat je hoe dan ook zonder hulpmiddelen scherp kunt zien. Deze garantie is op al onze IntraLASIK en TransPRK behandelingen van toepassing. Zolang jouw gezondheid en die van jouw ogen het toelaat.

Wat garanderen andere ooglaser klinieken?

Bijna alle andere ooglaserklinieken geven 1 of 2, misschien 3 jaar, garantie op herbehandeling.

Wanneer je kiest voor een behandeling bij ons, vinden wij het onze verantwoordelijkheid dat je voor de rest van je leven zonder hulpmiddelen scherp kunt zien. Dus krijg je in dat geval een gratis herbehandeling.

Deze garantie geldt zolang het Nationaal Oogcentrum bestaat.

Lees de voorwaarden levenslange garantie.

Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top