fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Kwaliteitszorg

Wij doen ons uiterste best voor goede zorg. Zowel in de vorm van goede behandelingen als het traject daaromheen. Wij gaan voor een behandeling met bevredigend resultaat, waarbij u constant het gevoel heeft in goede handen te zijn. Heeft u dat gevoel niet gehad of bent u ontevreden met het resultaat? Dan willen wij dat ook graag weten.

Onderdeel van goede zorg is dat wij blijven streven naar verbetering. Ook daarom gaan we graag met u in gesprek als u niet helemaal tevreden bent. Zo zoeken we samen naar een oplossing. Komt die oplossing er niet of blijft er onoverbrugbaar verschil van mening. Dan kunt u gebruik maken van onze klachtenregeling. Uw klacht – over de algehele zorg of een medewerker in het bijzonder – wordt dan behandeld door een onafhankelijke commissie.

Onafhankelijke klachtencommissie

Deze commissie probeert recht te doen aan uw klacht en functioneert onafhankelijk van onze oogkliniek. Hier kunt u schriftelijk uw klacht indienen. De klachtencommissie komt vervolgens met een oordeel dat bindend is.

Back To Top