fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Wavefront

Wat is Wavefront anders dan een standaard procedure?

Een gepersonaliseerde behandeling is nauwkeuriger dan een standaardprocedure. De behandeling werkt niet met gemiddelden, maar met gedetailleerde metingen van het oog. Hierbij worden in tegenstelling tot een reguliere behandeling ook hoogteverschillen en onregelmatigheden in het hoornvlies gemeten. Vervolgens instrueert de oogarts de laser aan de hand van deze persoonlijke kenmerken.

Deze behandeling is bij uitstek geschikt voor cliënten met hoge afwijkingen of cilinders. De oogarts kan namelijk preciezer werken, waardoor hij 15 tot 20 procent minder weefsel weg hoeft te halen.

Hoe werkt Wavefront?

De methode bestaat uit drie verschillende elementen:

  • Men maakt een analyse (Zyoptics) van de oppervlakte van het hoornvlies, waardoor de oogarts tot in detail weet hoe uw oog is gevormd.
  • Door de nauwkeurige analyse van het hoornvlies wordt alleen daar behandeld waar nodig is. Hierdoor bespaart de oogarts tot maximaal twintig procent van het hoornvlies.
  • Een Wavefront behandeling levert een scherper zichtvermogen op in de nacht ten opzichte van een reguliere behandeling. Bovendien voorkomt de methode klachten als halo-vorming.

Voordelen Wavefront

De Personalised Treatment is een waardevolle toevoeging die ook afwijkingen van de tweede orde zo goed mogelijk corrigeert.

  • Contrasten en fijne details worden beter zichtbaar
  • Nachtblindheid kan verdwijnen, of voorkomen worden
  • Schitteringen en halo’s worden minder
  • De PT kan worden toegepast bij relatief grote pupillen

Daarnaast heeft de Personalised Treatment ook het voordeel dat er minder weefsel verwijderd hoeft te worden om jou goed zicht te geven en dat je dus ook met een dunner hoornvlies nog steeds behandeld kan worden.

Wat kost Wavefront?

Als enige kliniek in Nederland brengen wij geen extra kosten in rekening voor een Personlised Treatment. Wij vinden het namelijk niet meer dan normaal dat onze patiënten de meest uitgebreide zorg krijgen. Kijk op onze tarievenpagina voor de actuele prijzen van onze ooglaserbehandelingen.

De uiteindelijke kosten van ooglaseren worden ook beïnvloed door eventuele vergoedingen van uw zorgverzekeraar. Weten of uw zorgverzekeraar aan ooglaser vergoedingen doet? Hier vindt u er meer over.

Back To Top