fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Disclaimer

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Gebruik van de website laatjeogenlaseren.nl

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Clinic Select doet haar best om de informatie op deze website zo zorgvuldig mogelijk samen te stellen. We blijven de website dan ook constant verbeteren en uitbreiden.

Clinic Select besteedt de uiterste zorg aan de juistheid van de gegevens. Clinic Select kan op geen enkele wijze instaan noch enige garantie afgeven voor de juistheid of volledigheid van de informatie op de website. Aan de inhoud van de website van Clinic Select kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Clinic Select aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van deze website.

Tariefswijzigingen voorbehouden

Aan de gepubliceerde tarieven kunnen geen rechten ontleend worden. Wij doen ons best om de vermelde tarieven zo actueel mogelijk te houden.

Auteursrecht en wijzigingen

Alle intellectuele eigendomsrechten en andere rechten met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s) berusten bij Clinic Select. Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Clinic Select. U mag informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor uw eigen persoonlijk gebruik.

Clinic Select behoudt zich het recht voor deze disclaimer zonder nadere kennisgeving te wijzigen. Wijzigingen worden direct na plaatsing op de internetsite laatjeogenlaseren.nl van kracht.

Back To Top