skip to Main Content

Onze ooglaserapparatuur

Bij Clinic Select maken we gebruik van de modernste apparatuur voor ooglaserbehandelingen. De femtosecond laser Ziemer Femto LDV Z8 en de Schwind Amaris 750S excimer laser behoren tot de instrumenten die wij gebruiken. Ook de AMO Intralase iFS 150Hz femtosecond laser gebruiken we bij Clinic Select. Deze geavanceerde oogapparatuur is extreem nauwkeurig en wordt succesvol ingezet in ooglaserklinieken over de hele wereld.

Femtosecond laser Ziemer Femto LDV Z8

De nieuwste femtoseconde-laser van het Zwitserse bedrijf Ziemer is ontworpen voor gebruik in cataractchirurgie en hoornvlies-chirurgie. Het bereikt geweldige resultaten met de laagste energie, zeer korte pulsen van hoge frequentie, zonder het omliggende weefsel te beschadigen en mechanische stress te veroorzaken. Het is een garantie voor veiligheid en precisie bij refractieve chirurgie en Femto-laser assisted cataract surgery (FLACS).
Het gebruik ervan garandeert een nog hogere veiligheid van de operatie en nog sneller herstel.

Schwind 750 S excimer laser

De Schwind Amaris 750 S excimer laser is momenteel de snelste excimer laser beschikbaar op de markt. Zijn behandelingsfrequentie werd opgedreven tot 750 Hz. Bij andere excimer lasers is dit slechts 400 Hz. De 6-dimensionale turbo eyetracker (1050 Hz) volgt elke oogbeweging via een infrarood highspeed camera volgsysteem met een frequentie van 1050 beelden per seconden. Alle bewegingen worden dus vast gelegd, inclusief pupil- en limbustracking en rotatiebalans.

Extreem nauwkeurig met de AMO Intralase

Scherpte. Daar is het u om te doen, maar ons ook. De AMO Intralase heeft een ingebouwde diktemeter en voorziet het medisch personeel doorlopend van informatie. Tijdens elk moment van een ooglaserbehandeling, beschikt het behandelend personeel over alle nodige informatie. Zo wordt ook tijdens de laserbehandeling gelezen wanneer uw behandeling voldoende resultaat heeft geboekt.

De zeer geavanceerde multi-dimensionale eye-tracker volgt, tijdens de behandeling, elke beweging van uw oog. Elke beweging wordt geregistreerd. Waar nodig reageert de ooglaserapparatuur direct op deze bewegingen. Zo wordt een optimaal resultaat van de ooglaserbehandeling gewaarborgd.

Irisscanner ogen laseren

Voordat u een laserbehandeling ondergaat, stellen we eerst een persoonlijk behandelplan op. Onze irisscanner koppelt dit behandelplan vervolgens automatisch aan u. Zo heeft u volledige zekerheid dat het juiste oog de juiste behandeling krijgt.

Personal Advanced Treatment

Ons moderne behandelproces waarborgt een kleine kans op bijwerkingen. Tijdens de behandeling wordt uitgelezen of de lichtbundels op het juiste punt in uw ogen samenvallen. Zo wordt de kans dat u last krijgt van verstrooid licht of halo’s na het ogen laseren, minimaal. Eventuele onjuiste refractie van het licht wordt door onze ooglaserapparatuur direct gesignaleerd. Er wordt ook gelijk op ingegrepen. In onze oogkliniek worden uw ogen behandeld met haast mechanische precisie.

Back To Top