skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge zomerkorting tot wel €350,- op je behandeling in juni en juli

Ooglaseren kosten

Wanneer het om je ogen gaat, doen wij geen enkele concessie op de kwaliteit en persoonlijke aandacht. Dat betekent niet dat we de hoogste prijzen vragen voor een behandeling. Integendeel, we bieden onze behandelingen aan tegen de scherpste ooglaser tarieven in de markt.

Hoge zomerkorting tot wel 350,-
in de maanden juni en juli
Hoge zomerkorting tot wel 350,-
in de maanden juni en juli

Lasek

Een Lasek Behandeling Wordt Ingezet Bij Een Dun Hoornvlies
Prijs per oog
998,-
898,-

200,- Zomerkorting voor 2 ogen

All-in tarief

Levenslange garantie gratis
Vooronderzoek gratis

Aanvullende ooglaserbehandelingen 

Personal Treatment 200,-
Monovisie 200,-

TransPRK

TransPRK Ooglaser Behandeling
Prijs per oog
1098,-
998,-

200,- Zomerkorting voor 2 ogen

All-in tarief

Levenslange garantie gratis
Vooronderzoek gratis

Aanvullende ooglaserbehandelingen 

Personal Treatment 200,-
Monovisie 200,-

IntraLASIK

Een Ooglaser Behandeling Met De Intralasik Behandeling
Prijs per oog
1148,-
1048,-

200,- Zomerkorting voor 2 ogen

All-in tarief

Levenslange garantie gratis
Vooronderzoek gratis

Aanvullende ooglaserbehandelingen 

Personal Treatment 200,-
Monovisie 200,-

CLEAR

blank
Prijs per oog
1650,-
1475,-

350,- Zomerkorting voor 2 ogen

All-in tarief

Levenslange garantie gratis
Vooronderzoek gratis

Aanvullende ooglaserbehandelingen 

Monovisie 200,-

All-in tarief voor een ooglaserbehandeling

Wij hanteren voor ooglaserbehandelingen één all-in tarief waar alles in zit. Geen verrassingen en extra kosten. All-in betekent;

  • Een technisch én medisch vooronderzoek;
  • Een persoonlijk behandelplan;
  • Consult met jouw behandelend oogarts;
  • Een ooglaser behandeling;
  • Nacontroles
  • Levenslange garantie op gratis herbehandeling;
  • 24-uurs bereikbaarheidsdienst.

Wat is er niet inbegrepen bij de all-in prijs?

Medicatie zoals oogdruppels is niet inbegrepen bij bovenstaande prijzen. Ze worden echter soms wel vergoed door de zorgverzekering. De kosten voor deze medicijnen liggen tussen de 70 en 150 euro (afhankelijk van jouw behandeling).

De medicatie wordt door het Nationaal Oogcentrum via onze eigen apotheek voor jou besteld en ontvang je na je behandeling.

Let op: ook in 2024 moet je rekening te houden met een verplicht eigen risico van €385,-.

Betalen in TERMIJNEN

Kan je de ooglaserbehandeling niet direct in één keer betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn.

blank

Opbouw ogen laseren kosten

Een ooglaserbehandeling is een operatieve ingreep die plaatsvindt in een Operatie Kamer (OK) die aan alle vereisten en certificeringen voldoet. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de daarvoor aangewezen instanties. Daarnaast is aanschaf en het onderhoud van de geavanceerde ooglaserapparatuur erg kostbaar. De prijs van de machines variëren grofweg van € 600.000,- tot € 1.000.000,-

En tot slot kun je rekenen op een team van gespecialiseerde artsen en medisch assistenten die jouw behandeling in goed banen leidt. Dit alles zorgt dat een ooglaserbehandeling een behoorlijke uitgave met zich mee brengt. Aan de andere kant is het geluk van de mensen die weer zonder bril of lenzen door het leven kunnen onbetaalbaar.

Wil je meer weten over een behandeling en de bijbehorende kosten? Vraag het ons! Afspraak maken voor een gratis vooronderzoek in onze kliniek in Naarden? Bel dan met 088 44 88 444 of mail naar info@nationaaloogcentrum.nl.

Veelgestelde vragen
De kosten voor een ooglaser behandeling worden niet vergoed in het basispakket. Er zijn echter verschillende aanvullende verzekeringen die de behandeling wel (deels) vergoeden.

Om het je gemakkelijk te maken hebben wij de verschillende verzekeraars met een vergoeding voor oog laseren op deze website verzameld.

Door tarieven van de verschillende ooglaserklinieken te vergelijken kan je al snel honderden euro’s besparen. Wij hebben het vergelijken voor jou makkelijk gemaakt, met een overzicht van alle kosten van de verschillende behandelingen bij Nederlandse ooglaserklinieken.

Op de pagina oog laseren tarieven vergelijken zie je dat wij de scherpste tarieven in de markt hanteren.

Het komt maar heel zelden voor dat je ogen nog achteruitgaan na een ooglaser behandeling. Mocht dat toch het geval zijn dan bieden we een levenslange garantie. Dit houdt in dat je minimaal 6 maanden na de eerste behandeling recht hebt op een herbehandeling, na medische toestemming van de oogarts en als het technisch haalbaar is.

Lees meer over de voorwaarden op de levenslange garantie.

De uitgave voor een ooglaser behandeling is eenmalig. Uitgave voor bril en lenzen is permanent. Gemiddeld genomen verdien je de kosten in 4 à 5 jaar terug.

Patiëntwaarderingen
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
16 Google recensies
Mark de Laan
Mark de Laan
15 April 2024
Mooie, vernieuwde, kliniek in Naarden, waar ik ben geweest om van mijn (harde) multifocale contactlenzen af te komen. Gelukkig waren mijn ogen geschikt voor de Intralasik behandeling, met monovisie om de leesbril ook kwijt te raken. Na 2 weken kon ik al geholpen worden en het viel me super mee. De begeleiding was fijn en duidelijk, de artsen zeer kundig en geduldig, de behandeling zelf ging super snel en eigenlijk pijnvrij. Ik voelde eigenlijk niets prikken ofzo. En 's avonds kon ik zelf weer dingen scherp zien (85%). De volgende dag kon ik ook weer lezen en dus werken achter mijn PC. Aan het eind van dag 2 zag ik 90% denk ik en ging het lezen perfect. Nu een week later is de normale zicht 98% en het lezen ook al 90%. Het wordt met de dag beter en ik heb sinds de behandeling eigenlijk niets gevoeld. Ook niet net na de behandeling toen de verdoving was uitgewerkt (maar dat wisselt per persoon). Al met al ben ik dus mega blij dat ik het heb gedaan. Ook omdat ze ook speciale openingstarieven hadden, waardoor het nog extra scheelde.
Michel Duarte
Michel Duarte
2 April 2024
Vorig week mijn ogen laten laseren. De eerste uren na het laseren last van felle (zon)licht. Voor de rest geen ongemakkelijkheden. Uiterst tevreden over de service!
Mariska Weel
Mariska Weel
28 Maart 2024
Ik (46) heb begin februari 2024 mijn ogen laten laseren bij deze kliniek in Naarden. Hoewel de kliniek nieuw is (pas sinds december 2023 geopend) is de dienst doende oogchirurg iemand met erg veel ervaring op het gebied van ooglaseren. Het vooronderzoek wees uit dat mijn ogen niet geschikt bleken te zijn voor de CLEAR-behandeling (een soort SMILE+) of voor LASIK. Dit vanwege mijn hoornvlies dat te dun was. Daarnaast bleken vervangende lenzen ook (nog) geen optie. Het werd dus TransPRK. Een behandeling die sowieso al mijn voorkeur had omdat het ‘no-touch’ is: de behandeling wordt uitgevoerd met laser, zonder snijden. Dat idee stond me meer aan dan het snijden van een flap. Een week later kon ik al terecht voor de ingreep. Dat verliep vlekkeloos. De ingreep zelf duurde maar een paar minuten. Met een zonnebril op en een tas met oogdruppels kon ik naar huis. Ik heb nadien heel weinig ongemak gehad van het herstel. Ik kon me na twee dagen weer goed redden binnen en buitenshuis. Het duurde wel een week ongeveer voordat ik weer kon werken. Ik heb een bureaubaan waarbij ik de hele dag achter een computerbeeldscherm zit. Inmiddels zie ik superscherp veraf en dichtbij. Ik ben heel tevreden over deze kliniek (ook wat betreft nazorg en vriendelijkheid van de medewerkers) en kan deze iedereen aanraden.
elek4 you
elek4 you
22 Maart 2024
Heel vriendelijk ontvangen. Oogspecialisten zijn vriendelijk en duidelijk over behandeling, ook als blijkt dat laseren geen mogelijkheid is. Eerlijke behandeling.
Vin
Vin
9 Maart 2024
Het is voor mij een (inmiddels) kleine twee weken geleden dat ik een TransPRK ingreep bij Nationaal Oogcentrum heb laten doen. Ik kan ik allen maar zeggen dat deze kliniek wel echt super is! Ik ben ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Iedereen is betrokken en uiterst behulpzaam. De oogarts is erg ervaren en neemt goed de tijd om adviezen te geven, vragen te beantwoorden en je helemaal mee te nemen in het proces van A-Z (en daarna). Ze zijn hier eerlijk en laten ook gerust weten dat er risicos gelden/behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden door een te hoog risico. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het resultaat! Tot nog toe weinig bijwerkingen (lichte vorm van glare/halo en klein beetje last van droge ogen), maar dit wordt als het goed is gedurende tijd ook nog minder, of verdwijnt. Mijn advies, als je het overweegt om het te doen vraag dan hier een vrijblijvend oogonderzoek aan en laat je goed informeren! Het zijn tenslotte je ogen en daarvoor wil je zeker weten dat een kliniek eerlijk, betrouwbaar en veilig/hygiënisch is. Alles heb ik wel ervaren bij Nationaal Oogcentrum!
Rob
Rob
26 Februari 2024
Vakkundig team en goede voor en nazorg gehad. In het begin wat administratieve issues vanwege het nieuwe systeem. Maar dat is allemaal opgelost nu.
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top