Maak een afspraak

Wilt u weten of u uw ogen kunt laten laseren? Wij geven u graag een indicatie tijdens een gratis vooronderzoek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Arrow
Logo NOG

Onze oogartsen

Ons team van gerenommeerde oogartsen heeft meer dan 40.000 geslaagde ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Dus u kunt met een gerust hart uw ogen bij onze kliniek laten laseren. Ze nemen alle tijd voor uw vragen en geven uitgebreid informatie. En op basis van een technisch en medisch onderzoek adviseren ze de juiste behandelmethode voor uw persoonlijke situatie.

Onze artsen zijn NOG geregistreerd. Dat wil zeggen dat al onze oogartsen aan de kwaliteitsnomen voldoen om ooglaserbehandelingen deskundig en veilig uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw ogen in veilige handen zijn.

Ons team

 • Drs D. Akdogan (Arts en Medisch directeur)
 • Dr R. Braakman (oogarts)
 • Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu (oogarts)
 • Dr. Sinan Tatlipinar (oogarts)
 • Dr E.P. van Eps (vaatchirurg)
 • Dr F. Weenink (huisarts)
 • A.L. Shadi (Medisch adviseur oogheelkunde)
 • S.V. Thomassen (Medisch adviseur)
 • M.G. de Groot (verpleegkundige)
 • Dhr. A. Out (kliniek manager)
Dokter Braakman oogarts bij ogen laseren

Dr. Robert Braakman

Gespecialiseerd oogarts
Robert Braakman (Haarlem, 1953) is een van de meest ervaren en gerenommeerde oogartsen van Nederland. Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam om zich vervolgens te specialiseren tot oogarts in het Academisch ziekenhuis Leiden. Hij voert hij al 15 jaar ooglaser behandelingen, staaroperaties en lensimplantaten uit.
Lees meer

Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu

Gespecialiseerd oogarts
Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu studeerde aan de faculteit geneeskunde aan de Hacettepe University Faculteit der Geneeskunde en begon daar ook zijn specialisatie in oogheelkunde in 1999. Hij werkte o.a. bij Johns Hopkins Medical Institute, Wilmer Eye Institute, Uveitis en Medical Retina en Vitreo-retinal Surgery in de Verenigde Staten. Sinds oktober 2019 zijn wij trots om hem in ons team van oogartsen te hebben.
Lees meer
Oogarts Tatlipinar voor ooglaserbehandelingen

Dr. Sinan Tatlipinar

Gespecialiseerd oogarts
Dr. Sinan Tatlipinar voltooide in 2000 zijn specialiteit aan de Hacettepe University Faculteit der Geneeskunde, afdeling Oogheelkunde om zich vervolgens verder te specialiseren in Amerika als Retinal Diseases en Vitreoretinal Surgery Specialist aan het Johns Hopkins University Wilmer Eye Institute. Hij werkte tussen 2014-2017 als hoofdarts van het Yeditepe University Eye Center en sinds 2019 maakt hij ook deel uit van het oogartsen team van Clinic Select.
Lees meer
Drs. D. Akdogan oogarts bij ooglaserbehandelingen

Drs D. Akdogan

Arts en medisch directeur
Lees meer
OK Assistente bij ooglaser behandeling

Marieke de Groot

OK assistente / verpleegkundige
Lees meer

André Out

Kliniek manager

Lees meer
Back To Top