skip to Main Content
Arrow
Logo NOG

Onze oogartsen

Ons team van gerenommeerde oogartsen heeft meer dan 40.000 geslaagde ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Dus u kunt met een gerust hart uw ogen bij onze kliniek laten laseren. Ze nemen alle tijd voor uw vragen en geven uitgebreid informatie. En op basis van een technisch en medisch onderzoek adviseren ze de juiste behandelmethode voor uw persoonlijke situatie.

Onze artsen zijn NOG geregistreerd. Dat wil zeggen dat al onze oogartsen aan de kwaliteitsnomen voldoen om ooglaserbehandelingen deskundig en veilig uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw ogen in veilige handen zijn.

Ons team

  • Drs D. Akdogan (Arts en Medisch directeur)
  • Dr R. Braakman (oogarts)
  • Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu (oogarts)
  • Dr. Sinan Tatlipinar (oogarts)
  • Dr E.P. van Eps (vaatchirurg)
  • Dr F. Weenink (huisarts)
  • A.L. Shadi (Medisch adviseur oogheelkunde)
  • S.V. Thomassen (Medisch adviseur)
  • M.G. de Groot (verpleegkundige)

Dr. Feike Gerbrandy

Gespecialiseerd oogarts
Dokter drs. Feike Gerbrandy heeft in 2007 zijn opleiding tot oogarts voltooid in het AMC verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn aandachtsgebieden zijn: macula degeneratie, glaucoom, droge ogen en algemene oogheelkunde. Zijn superspecialisatie is de behandeling van floaters (glasvochttroebelingen) met een laser.  Hij heeft hiervoor een fellowship gevolgd bij dr Geller in Florida.
Lees meer
Dokter Braakman Oogarts Bij Ogen Laseren

Dr. Robert Braakman

Gespecialiseerd oogarts
Robert Braakman (Haarlem, 1953) is een van de meest ervaren en gerenommeerde oogartsen van Nederland. Hij studeerde geneeskunde aan de Vrije Universiteit van Amsterdam om zich vervolgens te specialiseren tot oogarts in het Academisch ziekenhuis Leiden. Hij voert hij al 15 jaar ooglaser behandelingen, staaroperaties en lensimplantaten uit.
Lees meer

Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu

Gespecialiseerd oogarts
Prof. Dr. Peykan Türkçüoğlu studeerde aan de faculteit geneeskunde aan de Hacettepe University Faculteit der Geneeskunde en begon daar ook zijn specialisatie in oogheelkunde in 1999. Hij werkte o.a. bij Johns Hopkins Medical Institute, Wilmer Eye Institute, Uveitis en Medical Retina en Vitreo-retinal Surgery in de Verenigde Staten. Sinds oktober 2019 zijn wij trots om hem in ons team van oogartsen te hebben.
Lees meer
Oogarts Tatlipinar Voor Ooglaserbehandelingen

Dr. Sinan Tatlipinar

Gespecialiseerd oogarts
Dr. Sinan Tatlipinar voltooide in 2000 zijn specialiteit aan de Hacettepe University Faculteit der Geneeskunde, afdeling Oogheelkunde om zich vervolgens verder te specialiseren in Amerika als Retinal Diseases en Vitreoretinal Surgery Specialist aan het Johns Hopkins University Wilmer Eye Institute. Hij werkte tussen 2014-2017 als hoofdarts van het Yeditepe University Eye Center en sinds 2019 maakt hij ook deel uit van het oogartsen team van Clinic Select.
Lees meer
Drs. D. Akdogan Oogarts Bij Ooglaserbehandelingen

Drs D. Akdogan

Arts en medisch directeur
Lees meer
OK Assistente Bij Ooglaser Behandeling

Marieke de Groot

OK assistente / verpleegkundige
Lees meer
Back To Top