Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaseren op afbetaling kan al vanaf € 50,00 per maand

Oog laseren betalen in termijnen? Dat kan.

Kunt u de ooglaserbehandeling niet direct in één keer betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen u helpen bij een lening op maat of het betalen in termijnen van uw ooglaserbehandeling. Clinic Select heeft een financiële partner die u kan helpen bij de financiering van uw ooglaserbehandeling. Of u hiervoor in aanmerking komt is afhankelijk van uw financiële situatie.

Wie verzorgt de financiering van uw ooglaser behandeling?

Van Lent & Partners is onze financiële partner die de financiering van uw ooglaserbehandeling mogelijk kan maken. Aan de hand van uw situatie kunnen zij beoordelen of u hiervoor in aanmerking komt.

Voorwaarden voor ooglaseren betalen in termijnen?

Om te weten of u aan de voorwaarden voor gespreid betalen voldoet, vult u het formulier onderaan deze pagina in.

Deze gegevens heeft Van Lent en Partners nodig om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een financiering. Uw gegevens worden alleen gedeeld met Van Lent & Partners.  Zodra de gegevens zijn beoordeeld ontvangt u van Van Lent & Partners bericht of de lening voor uw ooglaserbehandeling is goedgekeurd.

Wanneer kan ik dan behandeld worden?

Zodra uw lening voor ooglaseren is goedgekeurd, kunt u aan de behandeling beginnen. Wij krijgen dan een seintje en plannen de behandeling samen met u in.

U kunt dan meteen genieten van scherp zien zonder bril of lenzen. En u betaalt de kosten voor de ooglaserbehandeling in vaste termijnen. Verspreid over een bepaalde periode van 2 of 3 jaar bijvoorbeeld.

Vergoeding ooglaseren zorgverzekeraars

Het vergoeden van een ooglaserbehandeling is bij veel ziektekostenverzekeraars mogelijk als u een aanvullende verzekering heeft. Deze dekt dan een deel van de kosten van ooglaseren. In zeldzame gevallen worden bij aangetoonde medische noodzaak de kosten van ooglaseren voor 100% vergoed. Lees meer over de vergoeding voor ooglaseren door zorgverzekeraars.

 • Aanvraagformulier gespreide betaling

  Deze gegevens zijn nodig om te beoordelen of u in aanmerking komt voor een financiering. Uw gegevens worden alleen gedeeld met Van Lent & Partners.

 • UW GEGEVENS

 • GEBOORTEDATUM
 • WONEN

 • WERK EN INKOMEN

 • ONBEPAALD DIENSTVERBAND
 • BURGERLIJKE STAAT

 • BURGERLIJKE STAAT
 • KINDEREN ONDER DE 18
 • GELD LENEN

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Back To Top