Download de complete ooglaser informatie gids

Kosten oog laseren

Uw ogen laseren was een dure aangelegenheid. Tot nu. Clinic Select doet het helemaal anders. Wij willen oog laseren voor iedereen mogelijk maken.

Wij zijn zelf geen kliniek. Maar werken samen met de beste klinieken en de meest ervaren oogartsen van Nederland. Zo blijven wij zelf onafhankelijk en zelfstandig en hebben wij niet de overheadkosten van de klinieken. Zoals kosten van een operatiekamer, de dure ooglaser apparatuur en medisch personeel.

Wij kopen veel behandelingen in bij onze samenwerkingspartners. En zo kunnen wij u de beste zorg tegen de scherpste tarieven bieden.

Bij ons kunt u uw ogen laten laseren vanaf € 750,- per oog.

All-in. Één prijs waar alles in zit; de vooronderzoeken, eventueel een wavefront- of monovisie behandeling, 7 nacontroles en een levenslange garantie op een eventuele herbehandeling.

Kortom; geen extra kosten, geen verrassingen.
U bespaart daarmee minimaal € 249,- tot wel € 640,- ten opzichte van de allergoedkoopste ooglaserkliniek. Afhankelijk van uw behandeling. 

Overzicht kosten ooglaserbehandelingen

Hier kunt u in één oogopslag de tarieven vergelijken van alle ooglaserklinieken in Nederland.

Behandeling Kosten
Technisch vooronderzoek Gratis
Medisch vooronderzoek * € 95,-
Lasek (ALL-IN) (beide ogen) € 1500,-
TransPRK (ALL-IN) (beide ogen) € 1500,-
Intralasik / Femtolasik (beide ogen) € 1750,-
Lensimplementatie (per oog) vanaf € 2100,-
Lensvervangende operatie (per oog) vanaf € 2250,-

* De kosten voor een medisch vooronderzoek zijn € 95. Bij ongeschiktheid voor ooglaseren worden deze kosten geretourneerd. Zijn uw ogen wel geschikt voor een laserbehandeling, dan worden deze kosten in mindering gebracht bij de laserbehandeling.

All-in tarief voor een ooglaserbehandeling

Wij hanteren voor ooglaserbehandelingen één all-in tarief waar alles in zit. Geen verrassingen en extra kosten. All-in betekent;

Kosten oog laseren snel terug verdiend

De uitgave voor een ooglaser behandeling is eenmalig. Uitgave voor bril en lenzen is permanent. Gemiddeld genomen verdient u de kosten voor ooglaseren in 4 à 5 jaar terug. Over het lange termijn is dit een winst op de kosten van ogen laseren!

Prijzen ooglaseren vergelijken?

Door tarieven van de verschillende ooglaserklinieken te vergelijken kunt u al snel honderden euro's besparen. Wij hebben het vergelijken voor u makkelijk gemaakt, met een overzicht van alle kosten van de verschillende ooglaserbehandelingen bij Nederlandse ooglaserklinieken. 

Op de pagina kosten oog laseren vergelijken ziet u dat wij de scherpste tarieven in de markt hanteren.

Vergoeding ooglaseren

De kosten voor een ooglaser behandeling worden niet vergoed in het basispakket. Er zijn achter verschillende aanvullende verzekeringen die de behandeling wel (deels) vergoeden.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij de verschillende verzekeraars met een vergoeding voor oog laseren op deze website verzameld.

Opbouw kosten ooglaserbehandeling

Een ooglaserbehandeling is een operatieve ingreep die plaatsvindt in een Operatie Kamer die aan alle vereisten en certificeringen voldoet. Dit wordt regelmatig gecontroleerd door de daarvoor aangewezen instanties.

Daarnaast is aanschaf en het onderhoud van de geavanceerde ooglaserapparatuur erg kostbaar. De prijs van de machines variëren grofweg van € 600.000,- tot € 1.000.000,-

En tot slot kunt u rekenen op een team van gespecialiseerde artsen en medisch assistenten die uw behandeling in goed banen leidt.

Dit alles zorgt dat een ooglaserbehandeling een behoorlijke uitgave met zich mee brengt. Aan de andere kant is het geluk van de mensen die weer zonder bril of lenzen door het leven kunnen onbetaalbaar. En zoals hierboven al is aangegeven, de kosten van een ooglaserbehandeling zijn met een paar jaar terugverdiend.

Wilt u meer weten over oog laseren en de bijbehorende kosten? Vraag het ons!
Wilt u meer weten of een afspraak maken voor een gratis vooronderzoek in onze kliniek in Hoofddorp? Bel dan met 088 44 88 444 of mail naar
info@clinicselect.nl.

Gerelateerde artikelen

Vergelijk verschillende ooglaserklinieken in prijs en tarieven.

Vergelijken tarieven ooglaseren

Wat kost een behandeling bij de verschillende klinieken? Hier vindt u de tarieven in 1 overzicht...

Lees meer
Er zijn verschillende methoden voor ogen laseren. Zoals Intralase, Lasik en Trans PRK.

Welke methoden zijn er voor ooglaseren?

Bekijk alle informatie en prijzen van de beschikbare ooglaserbehandelingen.

Lees meer
Bij Clinic Select krijgt u een gratis vooronderzoek voorafgaand uw ooglaserbehandeling.

Gratis vooronderzoek

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van uw ogen...

Lees meer
Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.