Download de complete ooglaser informatie gids

Lening & Financieren Ooglaseren

Betalingsmogelijkheden ogen laseren

Kunt u de kosten van ooglaseren niet betalen? U bent zeker niet de enige die aanhikt tegen de kosten van ooglaseren. Gelukkig zijn er verschillende manieren om een ooglaserbehandeling te betalen. Een lening op maat of betalen in termijnen, bijvoorbeeld. Of deze manieren van betalen voor ooglaseren wellicht geschikt zijn voor u, komt u hier te weten.

Lening ooglaseren

Als u de kosten voor ogen laseren niet in één keer kunt betalen, komt u wellicht in aanmerking voor een lening voor ooglaseren. Of dat zo is hangt in de eerste plaats af van bij welke ooglaserkliniek u de behandeling wilt ondergaan. Leningen of financieringen voor ooglaseren worden in principe aangeboden door ooglaserklinieken zelf. Meestal in samenwerking met een verzekeraar of bank. Het is dus niet zo dat elke oogkliniek leningen of financieringen aanbiedt om een ooglaserbehandeling te bekostigen. Wanneer een ooglaserkliniek financiering voor ooglaseren aanbiedt, verschilt de vorm per kliniek. Bij sommige klinieken kunt u een lening afsluiten voor ooglaseren. Bij andere ooglaseren in termijnen betalen. Weer andere oogklinieken bieden beide financieringen aan.

Waarom is een lening voor ooglaseren interessant?

De belangrijkste reden is natuurlijk dat het ooglaseren bereikbaar maakt voor wie ooglaseren anders niet kan betalen. Meerdere termijnen een klein bedrag betalen is makkelijker dan een groot bedrag in één keer. U kunt bovendien sneller met de behandeling beginnen. Met een lening voor ooglaseren kunt u in principe gelijk aan de behandeling beginnen. Als u hiervoor nog moet sparen, blijft u langer zitten met uw zichtafwijking.

Voorwaarden lening ooglaseren

Zoals bij elke lening of financiering, gelden er voorwaarden voor het gebruik ervan. Omdat leningen voor ooglaseren door particuliere klinieken en verzekeraars worden aangebonden, bepalen zij zelf welke criteria voor financiering van ooglaseren zij hanteren. Voldoet u aan de criteria voor financiering van ooglaseren? Dat komt u te weten bij de voorwaarden van de financiering. In veel gevallen geldt aantoonbaar (vast) werk of inkomen als voorwaarde. De hoogte van rente van een lening voor ooglaseren is niet op voorhand te geven. Pas wanneer u een persoonlijke aanvraag doet, weet u hoeveel rente u betaalt voor uw ooglaserkrediet.

Gespreid betalen ooglaseren

Een andere financieringsmogelijkheid voor ooglaseren is gespreid betalen. Het gaat hier niet letterlijk om een financiering, zoals een lening dat is. Maar om een speciale voorwaarde van de ooglaserkliniek. Een lening voor ooglaseren kan interessant zijn als u de kosten niet in één keer kunt betalen. Maar gespreid betalen van ooglaseren is meestal nóg interessanter. En wel omdat u bij gespreide betaling geen rente betaalt. Ook bij het gespreid betalen van ooglaseren geldt dat de voorwaarden belangrijk zijn. Hoeveel termijn er zijn en over welke periode deze financiering mag worden uitgesmeerd bijvoorbeeld.

Gerelateerde artikelen

bottom_post1.jpg

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren de laagste tarieven in Nederland. Vergelijk hier de tarieven van alle klinieken.

Lees meer
bottom_post2.jpg

Vergoeding ooglaseren

Ooglaseren wordt niet vergoed. Dit houdt in dat in ieder geval de basisverzekering de kosten niet dekt...

Lees meer
bottom_post3.jpg

Gratis vooronderzoek

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van uw ogen.

Lees meer

Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.