skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge zomerkorting tot wel €350,- op je behandeling in juni en juli

Tussen 45 en 60 jaar
Klachten veraf

Ooglaseren of voorzetlenzen is voor jou de ideale oplossing

mits je ogen daarvoor geschikt zijn natuurlijk...

Ben je tussen de 45 en 60 jaar en ervaar je alleen klachten veraf? Dan ben je waarschijnlijk het meest geschikt voor een een ooglaserbehandeling of voorzetlenzen.

Waarom het Nationaal Oogcentrum?

Laagste prijsgarantie
Geen wachtlijsten
Levenslange garantie

Welke behandeling het meest geschikt is voor jouw persoonlijke situatie, bepalen we graag tijdens een gratis en vrijblijvend medisch vooronderzoek.

Wanneer een ooglaserbehandeling?

Een ooglaserbehandeling ligt het meeste voor de hand. De behandeling duurt slechts 10 minuten per oog en is pijnloos.

 • Voordeligste behandeling
 • Voor min- en plus afwijkingen
 • Mogelijk bij cilinders
 • Snel herstel

Wanneer voorzetlenzen?

Zijn je ogen niet geschikt om te laseren of kies je zelf liever voor een andere oplossing? Dan kun je bij ons ook terecht voor voorzetlenzen. Deze kunstmatige lenzen plaatsen we, voor je natuurlijke lens, in het oog.

 • Mogelijk bij hoge afwijkingen
 • Geschikt voor dun hoornvlies
 • Geschikt bij droge ogen
 • Zeer snel herstel

Welke behandeling past bij jou?

Ben jij geschikt?
Doe de online test.

En kom erachter of jouw ogen geschikt zijn voor ogen laseren en wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Naar de test
blank
Ben jij geschikt?
Doe de online test.

En kom erachter of jouw ogen geschikt zijn voor ogen laseren en wat voor jou de mogelijkheden zijn.

Naar de test
blank

De resultaten van deze online test zijn een indicatie. Voor een nauwkeurige meting en op maat advies adviseren wij je een afspraak te maken in onze kliniek.

Of kijk hier voor een overzicht met alle oogafwijkingen en de meest waarschijnlijke behandelmethode.

Scroll/swipe links om de hele tabel te bekijken.

OoglaserbehandelingLensimplantatie
CLEARIntralaseLasekTransPRKVoorzetlenzen
Verziendheid-Tot +4,5Tot +4-Tot +14
BijziendheidTot -10Tot -10Tot -8Tot -8Tot -24
Cilindrische afwijkingTot -6Tot -6Tot -6Tot -6Tot -6
Aanbevolen leeftijd18-6018-6018-6018-6021+

Heb je vragen? Plan een vrijblijvende afspraak in!

Het vooronderzoek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Of je nu geschikt bent of niet. En of je nu voor ons kiest of niet.

 • Onderzoek op maat door optometrist en oogarts
 • Meteen duidelijk of je geschikt bent
 • Behandeladvies op maat, incl. offerte

Mogelijke behandelmethoden

blank
blank

Ogen laseren in het kort

Ogen laseren is de meest voorkomende methode die al decennialang veilig wordt toegepast. Onze nauwkeurige lasers passen de vorm van uw hoornvlies op subtiele wijze aan. Zo corrigeren we oogafwijkingen zoals bijziendheid, verziendheid en cilinders, voor eens en voor altijd.

De laagste tarieven

Wij bieden alle typen ooglaserbehandelingen aan en voeren deze met de meest geavanceerde apparatuur uit. Zo zijn wij de eerste en enige in Nederland die de nieuwste CLEAR-methode aanbieden.

Tot slot hanteren wij ook nog eens de laagste kosten voor ogen laseren. Deze kun je hier vergelijken met de tarieven van andere klinieken.

blank

Wat zijn voorzetlenzen?

Een voorzetlens is een lens die in het oog wordt geïmplanteerd, vóór de eigen ooglens. Uw eigen ooglens blijft dus gewoon behouden en je ogen worden d.m.v. de extra lens uiterst nauwkeurig gecorrigeerd op scherpte. Zo ktijg je weer goed zicht in de verte.

Voor wie zijn voorzetlenzen geschikt?

Voorzetlenzen zijn geschikt voor personen tussen de 21 en 60 jaar en is uitermate geschikt voor jonge mensen met hoge sterktes en/of hoge cilinders in het oog, waarbij een ooglaserbehandeling niet mogelijk is.

Tijdens een vooronderzoek zullen onze oogspecialisten beoordelen of jouw ogen geschikt zijn voor voorzetlenzen.

Extra informatie

Lijkt het je wel wat? Leven zonder bril of lenzen? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend vooronderzoek. Het vooronderzoek vormt altijd de basis van iedere behandeling bij het Nationaal Oogcentrum.

Hieronder vind je meer informatie over de kosten van een behandeling, het herstel en de kosten.

Gratis en vrijblijvend onderzoek

Boek een gratis en vrijblijvend vooronderzoek met onze medisch specialisten. Je weet meteen of je geschikt bent en zo ja voor welke behandeling.

Lees meer over het vooronderzoek.

Levenslange garantie

Niet veel klinieken geven een levenslange garantie op de behandeling, wij wel.

Lees meer over onze levenslange garantie

Kosten ooglaseren

Wij hanteren de laagste tarieven in Nederland. Minimaal 10% voordeliger dan de laagste aanbieder. Kijk hier voor onze kosten voor ogen laseren.
En vergelijk hier de actuele tarieven van de verschillende ooglaserklinieken.

Kosten voorzetlenzen

Ook voor lenzen bieden we de laagste prijs. Bekijk hier onze scherpe tarieven voor voorzetlenzen.

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten over ooglaseren of voorzetlenzen?

Lees de veelgestelde vragen.

Heb je vragen? Plan een vrijblijvende afspraak in!

Het vooronderzoek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend. Of je nu geschikt bent of niet. En of je nu voor ons kiest of niet.

 • Onderzoek op maat door optometrist en oogarts
 • Meteen duidelijk of je geschikt bent
 • Behandeladvies op maat, incl. offerte
De laagste tarieven in Nederland
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Gratis vooronderzoek
Levenslange garantie
Nu direct een gratis
vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
De laagste tarieven in Nederland
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Gratis vooronderzoek
Levenslange garantie
Nu direct een gratis vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
De laagste tarieven
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Nu direct een gratis vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
Patiëntwaarderingen
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
16 Google recensies
Mark de Laan
Mark de Laan
15 April 2024
Mooie, vernieuwde, kliniek in Naarden, waar ik ben geweest om van mijn (harde) multifocale contactlenzen af te komen. Gelukkig waren mijn ogen geschikt voor de Intralasik behandeling, met monovisie om de leesbril ook kwijt te raken. Na 2 weken kon ik al geholpen worden en het viel me super mee. De begeleiding was fijn en duidelijk, de artsen zeer kundig en geduldig, de behandeling zelf ging super snel en eigenlijk pijnvrij. Ik voelde eigenlijk niets prikken ofzo. En 's avonds kon ik zelf weer dingen scherp zien (85%). De volgende dag kon ik ook weer lezen en dus werken achter mijn PC. Aan het eind van dag 2 zag ik 90% denk ik en ging het lezen perfect. Nu een week later is de normale zicht 98% en het lezen ook al 90%. Het wordt met de dag beter en ik heb sinds de behandeling eigenlijk niets gevoeld. Ook niet net na de behandeling toen de verdoving was uitgewerkt (maar dat wisselt per persoon). Al met al ben ik dus mega blij dat ik het heb gedaan. Ook omdat ze ook speciale openingstarieven hadden, waardoor het nog extra scheelde.
Michel Duarte
Michel Duarte
2 April 2024
Vorig week mijn ogen laten laseren. De eerste uren na het laseren last van felle (zon)licht. Voor de rest geen ongemakkelijkheden. Uiterst tevreden over de service!
Mariska Weel
Mariska Weel
28 Maart 2024
Ik (46) heb begin februari 2024 mijn ogen laten laseren bij deze kliniek in Naarden. Hoewel de kliniek nieuw is (pas sinds december 2023 geopend) is de dienst doende oogchirurg iemand met erg veel ervaring op het gebied van ooglaseren. Het vooronderzoek wees uit dat mijn ogen niet geschikt bleken te zijn voor de CLEAR-behandeling (een soort SMILE+) of voor LASIK. Dit vanwege mijn hoornvlies dat te dun was. Daarnaast bleken vervangende lenzen ook (nog) geen optie. Het werd dus TransPRK. Een behandeling die sowieso al mijn voorkeur had omdat het ‘no-touch’ is: de behandeling wordt uitgevoerd met laser, zonder snijden. Dat idee stond me meer aan dan het snijden van een flap. Een week later kon ik al terecht voor de ingreep. Dat verliep vlekkeloos. De ingreep zelf duurde maar een paar minuten. Met een zonnebril op en een tas met oogdruppels kon ik naar huis. Ik heb nadien heel weinig ongemak gehad van het herstel. Ik kon me na twee dagen weer goed redden binnen en buitenshuis. Het duurde wel een week ongeveer voordat ik weer kon werken. Ik heb een bureaubaan waarbij ik de hele dag achter een computerbeeldscherm zit. Inmiddels zie ik superscherp veraf en dichtbij. Ik ben heel tevreden over deze kliniek (ook wat betreft nazorg en vriendelijkheid van de medewerkers) en kan deze iedereen aanraden.
elek4 you
elek4 you
22 Maart 2024
Heel vriendelijk ontvangen. Oogspecialisten zijn vriendelijk en duidelijk over behandeling, ook als blijkt dat laseren geen mogelijkheid is. Eerlijke behandeling.
Vin
Vin
9 Maart 2024
Het is voor mij een (inmiddels) kleine twee weken geleden dat ik een TransPRK ingreep bij Nationaal Oogcentrum heb laten doen. Ik kan ik allen maar zeggen dat deze kliniek wel echt super is! Ik ben ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Iedereen is betrokken en uiterst behulpzaam. De oogarts is erg ervaren en neemt goed de tijd om adviezen te geven, vragen te beantwoorden en je helemaal mee te nemen in het proces van A-Z (en daarna). Ze zijn hier eerlijk en laten ook gerust weten dat er risicos gelden/behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden door een te hoog risico. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het resultaat! Tot nog toe weinig bijwerkingen (lichte vorm van glare/halo en klein beetje last van droge ogen), maar dit wordt als het goed is gedurende tijd ook nog minder, of verdwijnt. Mijn advies, als je het overweegt om het te doen vraag dan hier een vrijblijvend oogonderzoek aan en laat je goed informeren! Het zijn tenslotte je ogen en daarvoor wil je zeker weten dat een kliniek eerlijk, betrouwbaar en veilig/hygiënisch is. Alles heb ik wel ervaren bij Nationaal Oogcentrum!
Rob
Rob
26 Februari 2024
Vakkundig team en goede voor en nazorg gehad. In het begin wat administratieve issues vanwege het nieuwe systeem. Maar dat is allemaal opgelost nu.
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top