skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge zomerkorting tot wel €350,- op je behandeling in juni en juli

4 Redenen waarom jouw zomer beter is na ooglaseren

blank

Ben je ook zo klaar met die eeuwige bril of contactlenzen? Heb je last van droge ogen door het continu dragen van je lenzen? Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven zou zijn zonder een bril of contactlenzen? Want hoewel een bril of contactlenzen een prima oplossing zijn voor het verbeteren van je gezichtsvermogen, ze zijn natuurlijk maar een tijdelijke oplossing.

Als een van deze gedachten door je hoofd is gegaan, is het misschien tijd voor een ooglaserbehandeling! Zou je niet voor altijd afscheid willen nemen van je contactlenzen of bril? Er is geen verkeerd moment om je ogen te laten laseren, maar blijf lezen om achter de vier redenen te komen waarom de zomer beter is na ooglaseren!

Warmere temperaturen

De zomer betekent warmer weer en dan willen we zo veel mogelijk buiten zijn. We kunnen niet wachten om een terrasje te pakken, te zwemmen en wandelen in die heerlijke zonnestralen!
Elke activiteit is leuker wanneer je je geen zorgen hoeft te maken over het dragen van een bril. Brillenglazen kunnen immers breken, vallen, nat worden en zo je plezier goed belemmeren!

Contactlenzen zijn ook niet de beste oplossing, vooral niet als je van wateractiviteiten houdt. Wanneer het water in je ogen komt, kunnen contactlenzen bewegen of uitvallen.

En je moet voorkomen dat je je ogen aanraakt als je zand op je handen hebt. Zand kan gemakkelijk onder je contactlens komen en je oog irriteren.

De beste oplossing om je zicht te verbeteren is door deze zomer nog je ogen te laten laseren!

Allergie-verlichting

De zomer is een van de mooiste seizoenen, maar het kan een van de moeilijkste zijn voor mensen met allergieën. Het warme weer is moeilijk om van te genieten wanneer je rode jeukende ogen hebt of constant niest.

Bij sommige mensen werken medicijnen niet (afdoende). Een ooglaserbehandeling kan jouw allergiesymptomen helpen verminderen. Veel patiënten ervaren namelijk minder allergiesymptomen na de behandeling. Dit is des te relevanter als je contactlenzen draagt, omdat deze je ogen zelfs nog meer kunnen irriteren.

Je reist meer

Naarmate het warmer weer wordt, zijn er meer vakanties en redenen om te reizen. Reizen met een bril of contactlenzen kan een uitdaging zijn. En je verdient het toch om van je vakantie te genieten?

Na een ooglaserbehandeling kun je zwemmen en duiken zonder je zorgen te hoeven maken over je bril of lenzen! Wanneer was de laatste keer dat je op vakantie ging en je geen zorgen hoefde te maken over je contactlenzen? En dan al die extra bagage!

Het gaat allemaal om de kleine dingen en kleine manieren waarop het je leven makkelijker maakt.

Drukke agenda

De zomer is een van de drukste tijden van het jaar. Het zit vol met buitenfeesten, bruiloften en andere sociale activiteiten.

Deze evenementen zijn belangrijk omdat je mensen kunt zien die je al een tijdje niet hebt gezien. En dan wil je er op je best uitzien! Gelaserde ogen geven je een heldere visie en de mogelijkheid om maximaal van welke activiteit dan ook te genieten deze zomer.

Wil jij je visuele reis beginnen? Plan vandaag nog een gratis vooronderzoek in bij het Nationaal Oogcentrum in Naarden.

Populaire pagina's

Patiëntwaarderingen
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
16 Google recensies
Mark de Laan
Mark de Laan
15 April 2024
Mooie, vernieuwde, kliniek in Naarden, waar ik ben geweest om van mijn (harde) multifocale contactlenzen af te komen. Gelukkig waren mijn ogen geschikt voor de Intralasik behandeling, met monovisie om de leesbril ook kwijt te raken. Na 2 weken kon ik al geholpen worden en het viel me super mee. De begeleiding was fijn en duidelijk, de artsen zeer kundig en geduldig, de behandeling zelf ging super snel en eigenlijk pijnvrij. Ik voelde eigenlijk niets prikken ofzo. En 's avonds kon ik zelf weer dingen scherp zien (85%). De volgende dag kon ik ook weer lezen en dus werken achter mijn PC. Aan het eind van dag 2 zag ik 90% denk ik en ging het lezen perfect. Nu een week later is de normale zicht 98% en het lezen ook al 90%. Het wordt met de dag beter en ik heb sinds de behandeling eigenlijk niets gevoeld. Ook niet net na de behandeling toen de verdoving was uitgewerkt (maar dat wisselt per persoon). Al met al ben ik dus mega blij dat ik het heb gedaan. Ook omdat ze ook speciale openingstarieven hadden, waardoor het nog extra scheelde.
Michel Duarte
Michel Duarte
2 April 2024
Vorig week mijn ogen laten laseren. De eerste uren na het laseren last van felle (zon)licht. Voor de rest geen ongemakkelijkheden. Uiterst tevreden over de service!
Mariska Weel
Mariska Weel
28 Maart 2024
Ik (46) heb begin februari 2024 mijn ogen laten laseren bij deze kliniek in Naarden. Hoewel de kliniek nieuw is (pas sinds december 2023 geopend) is de dienst doende oogchirurg iemand met erg veel ervaring op het gebied van ooglaseren. Het vooronderzoek wees uit dat mijn ogen niet geschikt bleken te zijn voor de CLEAR-behandeling (een soort SMILE+) of voor LASIK. Dit vanwege mijn hoornvlies dat te dun was. Daarnaast bleken vervangende lenzen ook (nog) geen optie. Het werd dus TransPRK. Een behandeling die sowieso al mijn voorkeur had omdat het ‘no-touch’ is: de behandeling wordt uitgevoerd met laser, zonder snijden. Dat idee stond me meer aan dan het snijden van een flap. Een week later kon ik al terecht voor de ingreep. Dat verliep vlekkeloos. De ingreep zelf duurde maar een paar minuten. Met een zonnebril op en een tas met oogdruppels kon ik naar huis. Ik heb nadien heel weinig ongemak gehad van het herstel. Ik kon me na twee dagen weer goed redden binnen en buitenshuis. Het duurde wel een week ongeveer voordat ik weer kon werken. Ik heb een bureaubaan waarbij ik de hele dag achter een computerbeeldscherm zit. Inmiddels zie ik superscherp veraf en dichtbij. Ik ben heel tevreden over deze kliniek (ook wat betreft nazorg en vriendelijkheid van de medewerkers) en kan deze iedereen aanraden.
elek4 you
elek4 you
22 Maart 2024
Heel vriendelijk ontvangen. Oogspecialisten zijn vriendelijk en duidelijk over behandeling, ook als blijkt dat laseren geen mogelijkheid is. Eerlijke behandeling.
Vin
Vin
9 Maart 2024
Het is voor mij een (inmiddels) kleine twee weken geleden dat ik een TransPRK ingreep bij Nationaal Oogcentrum heb laten doen. Ik kan ik allen maar zeggen dat deze kliniek wel echt super is! Ik ben ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Iedereen is betrokken en uiterst behulpzaam. De oogarts is erg ervaren en neemt goed de tijd om adviezen te geven, vragen te beantwoorden en je helemaal mee te nemen in het proces van A-Z (en daarna). Ze zijn hier eerlijk en laten ook gerust weten dat er risicos gelden/behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden door een te hoog risico. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het resultaat! Tot nog toe weinig bijwerkingen (lichte vorm van glare/halo en klein beetje last van droge ogen), maar dit wordt als het goed is gedurende tijd ook nog minder, of verdwijnt. Mijn advies, als je het overweegt om het te doen vraag dan hier een vrijblijvend oogonderzoek aan en laat je goed informeren! Het zijn tenslotte je ogen en daarvoor wil je zeker weten dat een kliniek eerlijk, betrouwbaar en veilig/hygiënisch is. Alles heb ik wel ervaren bij Nationaal Oogcentrum!
Rob
Rob
26 Februari 2024
Vakkundig team en goede voor en nazorg gehad. In het begin wat administratieve issues vanwege het nieuwe systeem. Maar dat is allemaal opgelost nu.
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top