Download de complete ooglaser informatie gids

Onze ooglaserapparatuur

Moderne laserapparaten voor optimale ooglaserhandelingen

Bij Clinic Select maken we gebruik van de modernste apparatuur voor ooglaserbehandelingen. De Femtosecond Wavelight FS 200 en de Wavelight Excimer Laser behoren tot de instrumenten die wij gebruiken. Ook de AMO Intralase iFS 150Hz Femtosecond Laser gebruiken we bij Clinic Select. Deze geavanceerde oogapparatuur is extreem nauwkeurig en wordt succesvol ingezet in ooglaserklinieken over de hele wereld.

Extreem nauwkeurig met de AMO Intralase

Scherpte. Daar is het u om te doen, maar ons ook. De AMO Intralase heeft een ingebouwde diktemeter en voorziet het medisch personeel doorlopend van informatie. Tijdens elk moment van een ooglaserbehandeling, beschikt het behandelend personeel over alle nodige informatie. Zo wordt ook tijdens de laserbehandeling gelezen wanneer uw behandeling voldoende resultaat heeft geboekt.

De zeer geavanceerde multi-dimensionale eye-tracker volgt, tijdens de behandeling, elke beweging van uw oog. Elke beweging wordt geregistreerd. Waar nodig reageert de ooglaserapparatuur direct op deze bewegingen. Zo wordt een optimaal resultaat van de ooglaserbehandeling gewaarborgd.

Irisscanner ogen laseren

Voordat u een laserbehandeling ondergaat, stellen we eerst een persoonlijk behandelplan op. Onze irisscanner koppelt dit behandelplan vervolgens automatisch aan u. Zo heeft u volledige zekerheid dat het juiste oog de juiste behandeling krijgt.

Personal Advanced Treatment

Ons moderne behandelproces waarborgt een kleine kans op bijwerkingen. Tijdens de behandeling wordt uitgelezen of de lichtbundels op het juiste punt in uw ogen samenvallen. Zo wordt de kans dat u last krijgt van verstrooid licht of halo’s na het ogen laseren, minimaal. Eventuele onjuiste refractie van het licht wordt door onze ooglaserapparatuur direct gesignaleerd. Er wordt ook gelijk op ingegrepen. In onze oogkliniek worden uw ogen behandeld met haast mechanische precisie.

Gerelateerde artikelen

Zijn mijn ogen geschikt voor ooglaseren? Doe de geschiktheidstest.

Zijn mijn ogen geschikt?

Om in aanmerking te komen voor refractiechirurgie gelden een aantal basisvoorwaarden.

Lees meer
Wij zorgen voor een goede nazorg na uw ooglaserbehandeling.

Behandeling en nazorg

Wij begrijpen als geen ander dat u met een vertrouwd gevoel behandeld wilt worden.

Lees meer
Wij hanteren de scherpste tarieven in Nederland voor een oog laseren.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren de laagste tarieven in Nederland. Vergelijk hier de tarieven van alle klinieken.

Lees meer

Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.