skip to Main Content
“De behandeling was voorbij voor ik er erg in had”

Marike Van Dam

14 juni 2019, Hoofddorp

Marike heeft op maandag 24 december 2018 haar ogen laten laseren bij Clinic Select in Hoofddorp. Tijdens de nacontroles vragen we onze clienten uitvoerig hoe het gaat, hoe de behandeling in onze kliniek is bevallen en of ze tevreden zijn. Marike heeft haar ogen laten laseren op de dag voor kerst en dit gesprek hebben we in januari gehad toen zijn voor een standaard nacontrole terugkwam bij ons.

Hoe lang heb je er over nagedacht om een behandeling te ondergaan?
Zo’n een paar maanden denk ik. Ik heb reviews gelezen, gekeken welke klinieken professioneel over kwamen en natuurlijk de prijzen vergeleken.
Ook wel welke behandelingen er allemaal zijn. Maar op een gegeven moment geef je je gewoon over aan de professionele oogartsen in de kliniek.

Wat heeft je doen besluiten?
Ik wilde het eigenlijk al heel lang, zo’n bril heeft in behoorlijk wat situaties toch veel nadelen, met sporten bijvoorbeeld. Maar ook, even een nieuwe zonnebril kopen is er niet bij, etc. Zonder bril is gewoon heerlijk, zonder gedoe.

Waarom heb je voor Clinic Select gekozen?
De mensen waren erg vriendelijk. Ze nemen alle tijd voor je bij de intake, het medisch vooronderzoek en natuurlijk de behandeling.
En daar stopt het niet. Je krijgt standaard 7 nacontroles, als je die allemaal wilt doen. En ook daar kun je met al je vragen terecht.

Het is een erg mooie kliniek in Hoofddorp en het gaat er allemaal zeer professioneel aan toe.

Waar heb je op gelet bij je keuze voor een kliniek?
Meestal ga je in zo’n geval toch op je gevoel af. Ik zou mensen ook aanraden gewoon een afspraak te maken voor een intake en te kijken wat je daarna wilt doen.
De prijs is natuurlijk ook wel een factor geweest, Clinic Select is veruit de voordeligste ooglaserkliniek in Nederland.

Was je nerveus voor de behandeling?
Dat viel wel mee. Ik ben goed begeleid, kon alles vragen en dan voelt het gewoon erg prettig en vertrouwd.

Hoe heb je de behandeling ervaren?
De behandeling was voorbij voor ik er erg in had. Het deed geen pijn o.i.d. daarna mag je in een fijne herstelkamer wachten met een drankje.

De volgende dag zag ik al dat het heel goed had gewerkt en dat mijn oogafwijking was verdwenen. En na 2 dagen zag ik helemaal scherp zoals voor dat ik een bril had.

Wat is je oordeel over Clinic Select?
Ik raad Clinic Select iedereen aan. Het is een hele fijne kliniek, zeer professioneel en iedereen is erg aardig en neemt alle tijd voor je vragen.

Zou je ons aan anderen aanraden?
Ja, absoluut.

Wat zou je willen zeggen tegen iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt?
Ik snap dat het misschien spannend is want het zijn toch je ogen. Maar Clinic Select behandelt niemand voor wie het eventueel een risico is om te behandelen, daar zijn ze heel strikt in.
Dus je kunt je ogen echt aan ze toevertrouwen en ik ben heel blij dat ik nooit meer lenzen of een bril hoe te dragen!

Bekijk het verhaal van Jashwin

"Van -6.5 aan beide ogen naar goed zicht binnen een dag. Ik heb een hele goede ervaring gehad."

Gerelateerde artikelen

Client Ligt Klaar Voor Oogbehandeling Door Oogarts

Is iedereen geschikt voor een laserbehandeling?

Tegenwoordig worden lasers veel gebruikt door oogartsen bij chirurgische ingrepen. Te denken valt aan laserprocedures  zoals LASEK, Trans PRK en Intralase…

Lees meer
Risico's Ooglaserbehandeling

Wat zijn de risico’s van een ooglaserbehandeling?

Al meer dan 30 jaar worden laser technieken overal ter wereld uitgevoerd om refractieve afwijkingen, zoals kortzichtigheid (bijziendheid), verziendheid (hypermetropie)…

Lees meer
Doet Een Ooglaserbehandeling Pijn?

Doet een ooglaserbehandeling pijn?

Al worden laserbehandelingen al meer dan 20 jaar probleemloos uitgevoerd, toch zijn er veel mensen die het idee van deze…

Lees meer
Back To Top