skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge zomerkorting tot wel €350,- op je behandeling in juni en juli

Marike Van Dam

14 juni 2019, Hoofddorp

Marike heeft op maandag 24 december 2018 haar ogen laten laseren bij Clinic Select in Hoofddorp. Tijdens de nacontroles vragen we onze clienten uitvoerig hoe het gaat, hoe de behandeling in onze kliniek is bevallen en of ze tevreden zijn. Marike heeft haar ogen laten laseren op de dag voor kerst en dit gesprek hebben we in januari gehad toen zijn voor een standaard nacontrole terugkwam bij ons.

Hoe lang heb je er over nagedacht om een behandeling te ondergaan?
Zo’n een paar maanden denk ik. Ik heb reviews gelezen, gekeken welke klinieken professioneel over kwamen en natuurlijk de prijzen vergeleken.
Ook wel welke behandelingen er allemaal zijn. Maar op een gegeven moment geef je je gewoon over aan de professionele oogartsen in de kliniek.

Wat heeft je doen besluiten?
Ik wilde het eigenlijk al heel lang, zo’n bril heeft in behoorlijk wat situaties toch veel nadelen, met sporten bijvoorbeeld. Maar ook, even een nieuwe zonnebril kopen is er niet bij, etc. Zonder bril is gewoon heerlijk, zonder gedoe.

Waarom heb je voor Clinic Select gekozen?
De mensen waren erg vriendelijk. Ze nemen alle tijd voor je bij de intake, het medisch vooronderzoek en natuurlijk de behandeling.
En daar stopt het niet. Je krijgt standaard 7 nacontroles, als je die allemaal wilt doen. En ook daar kun je met al je vragen terecht.

Het is een erg mooie kliniek in Hoofddorp en het gaat er allemaal zeer professioneel aan toe.

Waar heb je op gelet bij je keuze voor een kliniek?
Meestal ga je in zo’n geval toch op je gevoel af. Ik zou mensen ook aanraden gewoon een afspraak te maken voor een intake en te kijken wat je daarna wilt doen.
De prijs is natuurlijk ook wel een factor geweest, Clinic Select is veruit de voordeligste ooglaserkliniek in Nederland.

Was je nerveus voor de behandeling?
Dat viel wel mee. Ik ben goed begeleid, kon alles vragen en dan voelt het gewoon erg prettig en vertrouwd.

Hoe heb je de behandeling ervaren?
De behandeling was voorbij voor ik er erg in had. Het deed geen pijn o.i.d. daarna mag je in een fijne herstelkamer wachten met een drankje.

De volgende dag zag ik al dat het heel goed had gewerkt en dat mijn oogafwijking was verdwenen. En na 2 dagen zag ik helemaal scherp zoals voor dat ik een bril had.

Wat is je oordeel over Clinic Select?
Ik raad Clinic Select iedereen aan. Het is een hele fijne kliniek, zeer professioneel en iedereen is erg aardig en neemt alle tijd voor je vragen.

Zou je ons aan anderen aanraden?
Ja, absoluut.

Wat zou je willen zeggen tegen iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt?
Ik snap dat het misschien spannend is want het zijn toch je ogen. Maar Clinic Select behandelt niemand voor wie het eventueel een risico is om te behandelen, daar zijn ze heel strikt in.
Dus je kunt je ogen echt aan ze toevertrouwen en ik ben heel blij dat ik nooit meer lenzen of een bril hoe te dragen!

Ooglaseren Clinic Select
Patiëntwaarderingen
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
16 Google recensies
Mark de Laan
Mark de Laan
15 April 2024
Mooie, vernieuwde, kliniek in Naarden, waar ik ben geweest om van mijn (harde) multifocale contactlenzen af te komen. Gelukkig waren mijn ogen geschikt voor de Intralasik behandeling, met monovisie om de leesbril ook kwijt te raken. Na 2 weken kon ik al geholpen worden en het viel me super mee. De begeleiding was fijn en duidelijk, de artsen zeer kundig en geduldig, de behandeling zelf ging super snel en eigenlijk pijnvrij. Ik voelde eigenlijk niets prikken ofzo. En 's avonds kon ik zelf weer dingen scherp zien (85%). De volgende dag kon ik ook weer lezen en dus werken achter mijn PC. Aan het eind van dag 2 zag ik 90% denk ik en ging het lezen perfect. Nu een week later is de normale zicht 98% en het lezen ook al 90%. Het wordt met de dag beter en ik heb sinds de behandeling eigenlijk niets gevoeld. Ook niet net na de behandeling toen de verdoving was uitgewerkt (maar dat wisselt per persoon). Al met al ben ik dus mega blij dat ik het heb gedaan. Ook omdat ze ook speciale openingstarieven hadden, waardoor het nog extra scheelde.
Michel Duarte
Michel Duarte
2 April 2024
Vorig week mijn ogen laten laseren. De eerste uren na het laseren last van felle (zon)licht. Voor de rest geen ongemakkelijkheden. Uiterst tevreden over de service!
Mariska Weel
Mariska Weel
28 Maart 2024
Ik (46) heb begin februari 2024 mijn ogen laten laseren bij deze kliniek in Naarden. Hoewel de kliniek nieuw is (pas sinds december 2023 geopend) is de dienst doende oogchirurg iemand met erg veel ervaring op het gebied van ooglaseren. Het vooronderzoek wees uit dat mijn ogen niet geschikt bleken te zijn voor de CLEAR-behandeling (een soort SMILE+) of voor LASIK. Dit vanwege mijn hoornvlies dat te dun was. Daarnaast bleken vervangende lenzen ook (nog) geen optie. Het werd dus TransPRK. Een behandeling die sowieso al mijn voorkeur had omdat het ‘no-touch’ is: de behandeling wordt uitgevoerd met laser, zonder snijden. Dat idee stond me meer aan dan het snijden van een flap. Een week later kon ik al terecht voor de ingreep. Dat verliep vlekkeloos. De ingreep zelf duurde maar een paar minuten. Met een zonnebril op en een tas met oogdruppels kon ik naar huis. Ik heb nadien heel weinig ongemak gehad van het herstel. Ik kon me na twee dagen weer goed redden binnen en buitenshuis. Het duurde wel een week ongeveer voordat ik weer kon werken. Ik heb een bureaubaan waarbij ik de hele dag achter een computerbeeldscherm zit. Inmiddels zie ik superscherp veraf en dichtbij. Ik ben heel tevreden over deze kliniek (ook wat betreft nazorg en vriendelijkheid van de medewerkers) en kan deze iedereen aanraden.
elek4 you
elek4 you
22 Maart 2024
Heel vriendelijk ontvangen. Oogspecialisten zijn vriendelijk en duidelijk over behandeling, ook als blijkt dat laseren geen mogelijkheid is. Eerlijke behandeling.
Vin
Vin
9 Maart 2024
Het is voor mij een (inmiddels) kleine twee weken geleden dat ik een TransPRK ingreep bij Nationaal Oogcentrum heb laten doen. Ik kan ik allen maar zeggen dat deze kliniek wel echt super is! Ik ben ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Iedereen is betrokken en uiterst behulpzaam. De oogarts is erg ervaren en neemt goed de tijd om adviezen te geven, vragen te beantwoorden en je helemaal mee te nemen in het proces van A-Z (en daarna). Ze zijn hier eerlijk en laten ook gerust weten dat er risicos gelden/behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden door een te hoog risico. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het resultaat! Tot nog toe weinig bijwerkingen (lichte vorm van glare/halo en klein beetje last van droge ogen), maar dit wordt als het goed is gedurende tijd ook nog minder, of verdwijnt. Mijn advies, als je het overweegt om het te doen vraag dan hier een vrijblijvend oogonderzoek aan en laat je goed informeren! Het zijn tenslotte je ogen en daarvoor wil je zeker weten dat een kliniek eerlijk, betrouwbaar en veilig/hygiënisch is. Alles heb ik wel ervaren bij Nationaal Oogcentrum!
Rob
Rob
26 Februari 2024
Vakkundig team en goede voor en nazorg gehad. In het begin wat administratieve issues vanwege het nieuwe systeem. Maar dat is allemaal opgelost nu.
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top