Maak een afspraak

Wilt u weten of u uw ogen kunt laten laseren? Wij geven u graag een indicatie tijdens een gratis vooronderzoek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

“Gewoon doen! Voor mij is het een verademing.”

Marieke Reitsma uit Sneek

10 mei 2019, Hoofddorp

Marieke Reitsma heeft op donderdag 9 mei haar ogen laten laseren in onze kliniek in Hoofddorp. Wij spraken Marieke één dag na de behandeling, toen zij voor een nacontrole terugkwam. Ze wilde graag haar ervaring en verhaal delen. Met ons en toekomstige ooglaser-cliënten.

Hoe lang heb je er over nagedacht om een behandeling te ondergaan?
Ongeveer een jaar, ik vond het toch allemaal wel spannend. Dus ik heb me goed geïnformeerd over de risico’s, soorten behandelingen, et cetera.

Wat heeft je doen besluiten?
Ik droeg lenzen en een bril en irriteerde me daar behoorlijk aan. Daarbij had ik regelmatig last van mijn lenzen, soms tot ontstoken ogen aan toe. Dus het gemak van nooit meer een bril of lenzen heeft me ertoe bewogen om de stap te nemen.

Waarom heb je voor Clinic Select gekozen?
Ik heb goed rondgekeken naar allerlei verschillende klinieken waar ik mijn ogen kon laten laseren. En de prijs-kwaliteit verhouding was bij Clinic Select duidelijk het beste.

Ik ben ook nog bij een andere kliniek langsgegaan maar bij Clinic Select voelde ik me het meeste op mijn gemak. Iedereen was heel erg aardig en behulpzaam.

Waar heb je op gelet bij je keuze voor een kliniek?
Ik ben grotendeels op mijn gevoel afgegaan. Ik ben ook nog bij een andere kliniek langsgegaan maar bij Clinic Select voelde ik me het meeste op mijn gemak. Iedereen was heel erg aardig en behulpzaam. En de artsen namen alle tijd voor mijn vragen. En het zag er heel erg mooi uit, niet zo klinisch als in een ziekenhuis, maar als een echte kliniek.

Was je nerveus voor de behandeling?
Nee, eigenlijk niet. Toen ik er eenmaal voor had gekozen om het te doen was ik eigenlijk niet meer nerveus. De artsen hadden alles goed uitgelegd en de behandeling duurde maar heel kort. Het was voor bij voor ik er erg in had.

Hoe heb je de behandeling ervaren?
Het ging dus heel snel en natuurlijk blijft het spannend. De eerste paar uur na een behandeling zie je altijd wazig. Maar hadden ze me allemaal van tevoren verteld dus dan is dat oké. Na de behandeling kun je zo lang als je wilt in de herstelkamer zitten en krijg je wat te drinken of te eten. En na verloop van tijd trekt het wazige steeds meer weg en ook de irritatie die je kort na een ooglaser behandeling voelt. Maar je wordt goed gerustgesteld, je wordt gedruppeld en alles wordt goed begeleid. De volgende dag werd ik wakker en was alles alweer goed. Ik zag voor het eerst weer scherp. Maar nu zonder bril of lenzen! Heerlijk.

Wat is je oordeel over Clinic Select?
Eigenlijk super goed, ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden en ben erg blij met het resultaat. Bij de nacontrole dezelfde dag, en vandaag de dag na de behandeling, bleek dat ook.

Zou je ons aan anderen aanraden?
Ja zeker, zonder meer!

Wat zou je willen zeggen tegen iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt?
Gewoon doen! Voor mij is het een verademing. Het gaat te ver om te zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. Maar ik word er heel gelukkig van om alles weer goed te zien zonder bril of lenzen.

Bekijk het verhaal van Jashwin

"Van -6.5 aan beide ogen naar goed zicht binnen een dag. Ik heb een hele goede ervaring gehad."

Gerelateerde artikelen

Is iedereen geschikt voor ooglaseren?

Tegenwoordig worden lasers veel gebruikt door oogartsen bij chirurgische ingrepen. De term 'ooglaseren' wordt gebruikt om procedures te beschrijven zoals LASEK,…

Lees meer
Risico's Ooglaserbehandeling

Wat zijn de risico’s van een ooglaserbehandeling?

Al meer dan 30 jaar wordt ooglaseren overal ter wereld uitgevoerd om refractieve afwijkingen, zoals kortzichtigheid (bijziendheid), verziendheid (hypermetropie) en…

Lees meer
Doet Een Ooglaserbehandeling Pijn?

Doet een ooglaserbehandeling pijn?

Al worden ooglaserbehandelingen al meer dan 20 jaar probleemloos uitgevoerd, toch zijn er veel mensen die het idee van deze…

Lees meer
Back To Top