Download de complete ooglaser informatie gids

Ervaringen ooglaseren

Lees de reviews van onze patiënten

Dhr. Bruno Simonis
Tot in de details scherp zien. Vakmanschap.

In december zijn mijn ogen gelasered. Het team heeft mijn vertrouwen volledig gewonnen. Professioneel, duidelijke communicatie, duidelijk over het te verwachten resultaat en over risico's. De nazorg is uitstekend en maak daar ook gebruik van, goed druppelen en naar de checks. Het resultaat is dat ik nu scherper zie dan ik had durven hopen. Van mijn 16de tot mijn 44ste heb ik lenzen gebruikt, maar nu is dat verleden tijd. Het is nu 11 februari en ik geniet elke dag van de kleinste details. Kijken is een genot geworden. 

Dhr. Dré Mulder
Ongeveer 6 weken geleden geholpen en …

Ongeveer 6 weken geleden geholpen en kan niets anders zeggen dat ik zeer maar dan ook zeer tevreden ben met het resultaat! Zie ontzettend scherp beter dan ooit te voor met bril of lezen(-3,75) en raad dan ook oogpolikliniek bij iedereen aan, Wat ik ook nog graag wel zeggen is dat je van het begin tot het eind super word ontvangen door de fijne dame achter de balie dan wel door de specialisten van dit kliniek. In 1 woord een top kliniek!!! Nogmaals erg bedankt. 

Dhr. Stan Peters
Super! Fantastische begeleiding en zorg.

Ik ben heel goed geholpen. Ik had bijna de maximale sterkte om te kunnen laseren én mijn zicht is na de behandeling optimaal. Fantastische voor- en nazorg. Goed verzorgd. De behandeling liep iets uit, maar we kregen eten en drinken. Prima verzorgd. Niets negatiefs op te merken. Uiterst aardige en kundige artsen!

Gerard
Snel, vakkundig en perfect resultaat!

Op zaterdag een contactformulier ingevuld, een uur later gebeld, zondag de controles en op dinsdag de behandeling. De volgende morgen kon ik al autorijden zonder bril! Sneller kan volgens mij niet. Oogpolikliniek is niet alleen snel, maar de artsen zijn ook vakkundig en zelfverzekerd doordat ze ruime ervaring hebben. Er heerst een hele informele sfeer en ze doen er alles aan om je op je gemak te stellen. Er is op mijn verzoek een hotelovernachting geregeld en de arts heeft me persoonlijk afgezet en opgehaald. Ook is er de volgende zondag tijd voor me gemaakt om een controle te doen omdat ik op maandag op zakenreis moest.

Kortom: een perfect ervaring.
Ik ging van -2,-2 naar 0,0 en binnen een week zat ik op 150% zicht dankzij de intralase behandeling. Ik kan me niet voorstellen hoe dit beter had kunnen gaan.  

 

Lees alle reviews op TrustPilot

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Er zijn verschillende methoden voor ogen laseren. Zoals Intralase, Lasik en Trans PRK.

Welke methoden zijn er voor ooglaseren?

Bekijk alle informatie en prijzen van de beschikbare ooglaserbehandelingen.

Lees meer
Bij Clinic Select krijgt u een gratis vooronderzoek voorafgaand uw ooglaserbehandeling.

Gratis vooronderzoek

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van uw ogen.

Lees meer
Wij zorgen voor een goede nazorg na uw ooglaserbehandeling.

Behandeling en nazorg

Wij begrijpen als geen ander dat u met een vertrouwd gevoel behandeld wilt worden.

Lees meer
Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.