1. Home
  2. Veelgestelde vragen methoden

Veelgestelde vragen over Methoden

Ogen laseren is niet altijd een en dezelfde behandeling. In de praktijk zijn er verschillende behandelmethoden. Elk met hun eigen voorwaarden en criteria, voor- en nadelen, en ook kosten. Welke methode voor u het meest geschikt is, bepalen we na een intake en uitgebreid technisch en medisch onderzoek.

meer info

Intralase is een doorontwikkeling van de Lasik laserbehandeling. Tijdens de Intralase Femtosecond behandeling maakt de chirurg een flapje in het midden van het bovenste laagje hoornvlies. Op de plaats waar het flapje eerst zat, corrigeert een laser het zicht. De laser haalt een minuscule hoeveelheid weefsel weg onder het flapje. Hierdoor ziet u na de behandeling weer scherp.

meer info

Bij vrijwel iedere ooglaserbehandeling is één behandeling per oog in principe voldoende. Bij zeldzame complicaties is soms een tweede behandeling nodig voor hetzelfde oog.

meer info

Nee, in principe niet. Een laserbehandeling heeft het voordeel dat deze altijd permanent is en er geen kunstlens in het oog geplaatst wordt. De keuze voor een lensimplantaat wordt gemaakt op basis van de afwijking van het oog (dioptrieën). Bij zeer hoge dioptrieën is een lensimplantatie vaak de enige behandeloptie.

meer info

Er zijn verschillende soorten ooglaserbehandelingen per methode verschilt het bereik in dioptrieën (afwijking van de ogen). In zijn algemeenheid kan een laserbehandeling correcties doen bij afwijkingen tot +5,00 en -8,00 en bij cilindrische afwijkingen tot 6,00. Wanneer er hogere correcties nodig zijn, biedt een lensimplantaat vaak uitkomst. Kijk op de pagina ooglaserbehandelingen voor een overzicht van de verschillende behandelmethodes bij Clinic Select.

meer info

Gerelateerde artikelen

bottom_post1.jpg

Zijn mijn ogen geschikt?

Om in aanmerking te komen voor refractiechirurgie gelden een aantal basisvoorwaarden.

Lees meer
bottom_post2.jpg

Gratis vooronderzoek

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van uw ogen.

Lees meer
bottom_post3.jpg

Tevreden patienten

Klanten van Clinic Select geven een gemiddeld cijfer van 9,1 voor onze ooglaserbehandelingen.

Lees meer

Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.