De kosten verschillen per behandelmethode en per ooglaserkliniek. De vraag “wat kost oog laseren ” heeft dan ook niet één duidelijk antwoord. Bij Clinic Select kunt u uw ogen laten laseren vanaf € 750,- per oog, all in. De kosten van alle andere ooglaserklinieken beginnen bij  ongeveer 1000 tot iets meer dan 2000 euro per oog. Op de pagina Kosten oog laseren vergelijken kunt u alle tarieven van de verschillende klinieken en behandelingen eenvoudig vergelijken. Daar ziet u ook dat wij de laagste tarieven in Nederland hanteren.

meer info

Bij Clinic Select hanteren we één All-in Tarief. Daar zit alles in voor een complete behandeling inclusief nazorg en eventuele extra opties waar u bij andere klinieken extra voor betaalt. Wat houdt dat in; een technisch en medisch vooronderzoek, een persoonlijk behandelplan, de ooglaser behandeling, 7 nacontroles in het 1e jaar, levenslange zichtgarantie, evt. extra opties zoals Wavefront, 24 uurs bereikbaarheidsdienst.

Alleen evt. extra medicatie en oogdruppels zijn voor uw eigen rekening.

 

meer info

Een ooglaserbehandeling zit niet in het basispakket. Maar er zijn veel verzekeraars die een behandeling wel (deels vergoeden). Op pagina Vergoeding oog laseren vind u alle informatie over de verzekeraars die wel een vergoeding hebben voor een ooglaserbehandeling in een aanvullende verzekeringen.

meer info

Ja, u kunt een ooglaserbehandeling bij Clinic Select betalen in termijnen.

Dat kan al vanaf € 50,- per maand. Om in aanmerking te komen voor een betaling in termijnen moet u aan een aantal criteria voldoen. Om te kijken of dat het geval is kunnen we u in contact brengen met een vaste partner die de lening voor de ooglaserbehandeling verschaft.

meer info

Er zijn verschillende redenen waarom oog laseren relatief duur is. Ten eerste zijn de aanschaf- en onderhoudskosten van de geavanceerde laser apparatuur erg hoog. Daarbij is er een heel team van medisch geschoold personeel betrokken bij uw behandeling. En tot slot zijn er de hoge kosten van een operatiekamer.

Al deze kosten bij elkaar zorgen er voor dat de behandeling uiteindelijk een behoorlijke investering is.

Sommige mensen overwegen hun ogen te laten laseren in Turkije. Omdat dat goedkoper zou zijn. Maar als je de kosten voor een ticket en verblijf erbij optelt ben je vaak duurder uit. Bovendien is de nacontrole ingewikkeld te doen.

Daarbij heeft u in Turkije minder garanties over de kwaliteit van de behandeling. Het is natuurlijk niet gezegd dat de behandeling in Turkije slecht is, maar u heeft niet de bescherming van de Nederlandse wet achter de hand. 

meer info

Ogen laten laseren in België is gemiddeld enkelen honderden euro’s duurder dan in Nederland. Veel klinieken zijn ook niet transparant en hebben de kosten niet op hun website vermeld. Om die reden laten veel Belgen hun ogen laseren in Nederland.

Nee, het is niet mogelijk om een ooglaserbehandeling op te voeren als aftrekpost voor bijzondere uitgaven. Afhankelijk van uw verzekeringspakket kunt u wel een deel terug krijgen via uw zorgverzekeraar. Hier leest u meer over vergoedingen voor ogen laseren door verzekeraars en werkgevers.

meer info

Gerelateerde artikelen

Bij Clinic Select krijgt u een gratis vooronderzoek voorafgaand uw ooglaserbehandeling.

Gratis vooronderzoek

Voordat we tot behandeling overgaan, controleren we uitgebreid de staat van uw ogen.

Lees meer
In onze kliniek werken wij met de modernste ooglaser apparatuur voor uw ooglaserbehandeling.

De modernste laserapparaten

Onze geavanceerde oogapparatuur is extreem nauwkeurig en wordt ingezet in ooglaserklinieken over de hele wereld.

Lees meer
Wij hanteren de scherpe tarieven in Nederland voor een oog laseren.

Wat zijn de kosten?

Wij hanteren de laagste tarieven in Nederland. Vergelijk hier de tarieven van alle klinieken.

Lees meer

Download de GRATIS Ooglaser informatiegids

Alle informatie over oog laseren, soorten behandelingen vergoedingen, etc.