skip to Main Content

World Eye Amsterdam

Wilt u uw ogen laten laseren? Of bent u op zoek naar andere vormen van oogzorg? In beide gevallen biedt World Eye Amsterdam precies wat u zoekt. Deze allround oogkliniek is hét adres voor ogen laseren, ooglidcorrecties en allerlei soorten medische oogzorg. Wilt u meer weten over ogen laten laseren? Daarover hieronder meer.

Verziendheid of bijziendheid is een van de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. In deze gevallen is er sprake van een refractie afwijking. Dit is de reden dat u een bril of lenzen heeft. Voor dit probleem bestaat gelukkig een eenvoudige en veilige oplossing: ogen laseren. Bij World Eye Amsterdam hebben ze er veel ervaring mee en helpen ze u graag. Met diverse gespecialiseerde behandelmethoden realiseren ze een resultaat waar u nog lang plezier van heeft.

Ooglaserbehandelingen bij World Eye Amsterdam

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is er niet slechts één soort laserbehandeling. Ogen laseren kan op diverse manieren, met verschillende technieken. De ene manier van ogen laseren is niet noodzakelijk beter dan de andere. Veel hangt af van uw ogen. Voordat u uw ogen laat laseren ondergaat u een grondig vooronderzoek. Zo kan World Eye Amsterdam voor u de beste kiezen uit de behandelingen die deze ooglaserkliniek aanbiedt. Het gaat om deze ooglaserbehandelingen:

World Eye Amsterdam locatie

De behandellocatie van World Eye Amsterdam bevindt zich in Amsterdam-Zuid, vlakbij het VU Medisch Centrum. Ogen laseren in Amsterdam kan vanzelfsprekend hier. Ook voor ogen laten laseren in Nijmegen kunt u bij World Eye terecht. Er is namelijk ook een ooglaserkliniek in Nijmegen.

Kosten ooglaseren bij World Eye Amsterdam

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

De Boelelaan 1065
1082 SB Amsterdam
Tel: 085 0290011
www.worldeye.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top