skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge zomerkorting tot wel €350,- op je behandeling in juni en juli

Niet geschikt voor ooglaseren?

Alles over jouw implanteerbare contactlens (ICL)

Misschien zijn je ogen niet geschikt om te laseren of kies je liever een andere optie. Dan zijn de ICL’s, ofwel voorzetlenzen een ideale oplossing. Deze kunnen alle oogafwijkingen verhelpen; bijziendheid, verziendheid en cilinderafwijkingen.

Welke voorzetlens/ ICL krijg je van ons?

Als je voor lensimplantaten kiest is het ook wel fijn om te weten welke lens we bij je implanteren. Om jou de beste voorzetlens te geven kiezen we bij het Nationaal Oogcentrum voor de Visian® ICL™ van Staar Surgical. Dit is is een zachte flexibele lens die we tussen je iris en je natuurlijke lens plaatsen.

De voordelen van EVO Visian ICL lenzen

Geen droge ogen

Een van de voordelen van ICL’s ten opzichte van andere procedures is dat er geen hoornvlies weefsel wordt verwijderd. Daardoor veroorzaakt deze procedure geen droge ogen syndroom. De lens werkt samen met je ook om een uitzonderlijk goed zicht te geven.

In harmonie met je oog

Daarnaast is de ICL gemaakt van biocompatibel collameer. Dat materiaal wordt alleen door Staar Surgical gebruikt en bevat collageen. Dit is een lichaamseigen stof en zorgt ook nog eens voor UV-bescherming.

Verwijder-of vervangbaar

Deze lens kan je zicht voor de rest van je leven prima corrigeren. Maar, verandert je oogafwijking toch sterk? Of ontstaan er andere mogelijkheden om je zocht te corrigeren? Dan kan de ICL zonder problemen verwijderd of vervangen worden.

Prima nachtzicht

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de EVO Visian ICL voor uitstekend nachtzicht zorgt.

Een zachte en flexibele lens

De EVO Visian ICL is een zachte en flexibele lens. Daardoor kan hij eenvoudig door een minuscule incisie worden ingebracht en op zijn plek worden gebracht door de oogarts. Daardoor voel je de lens ook niet zitten en is het herstel ook snel.

Snelle ingreep en snel herstel

De ingreep is pijnloos en duurt slechts 20-30 minuten per oog. En bij Het Nationaal oogcentrum kunnen we beiden ogen in één operatie behandelen. Daarnaast is het herstel erg kort. De meeste mensen kunnen na een paar dagen hun dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

ICL’s van Staar Surgical

  • Meer dan 3.000.000 verkocht
  • 99,4% zoude ICL-ingreep weer doen
  • 20 jaar ervaring met ICL’s
De laagste tarieven in Nederland
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Gratis vooronderzoek
Levenslange garantie
Nu direct een gratis
vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
De laagste tarieven in Nederland
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Gratis vooronderzoek
Levenslange garantie
Nu direct een gratis vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
De laagste tarieven
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Nu direct een gratis vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
Patiëntwaarderingen
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
Nationaal Oogcentrum BV, LaatJeOgenLaseren.nl - Ooglaseren regio Amsterdam
16 Google recensies
Mark de Laan
Mark de Laan
15 April 2024
Mooie, vernieuwde, kliniek in Naarden, waar ik ben geweest om van mijn (harde) multifocale contactlenzen af te komen. Gelukkig waren mijn ogen geschikt voor de Intralasik behandeling, met monovisie om de leesbril ook kwijt te raken. Na 2 weken kon ik al geholpen worden en het viel me super mee. De begeleiding was fijn en duidelijk, de artsen zeer kundig en geduldig, de behandeling zelf ging super snel en eigenlijk pijnvrij. Ik voelde eigenlijk niets prikken ofzo. En 's avonds kon ik zelf weer dingen scherp zien (85%). De volgende dag kon ik ook weer lezen en dus werken achter mijn PC. Aan het eind van dag 2 zag ik 90% denk ik en ging het lezen perfect. Nu een week later is de normale zicht 98% en het lezen ook al 90%. Het wordt met de dag beter en ik heb sinds de behandeling eigenlijk niets gevoeld. Ook niet net na de behandeling toen de verdoving was uitgewerkt (maar dat wisselt per persoon). Al met al ben ik dus mega blij dat ik het heb gedaan. Ook omdat ze ook speciale openingstarieven hadden, waardoor het nog extra scheelde.
Michel Duarte
Michel Duarte
2 April 2024
Vorig week mijn ogen laten laseren. De eerste uren na het laseren last van felle (zon)licht. Voor de rest geen ongemakkelijkheden. Uiterst tevreden over de service!
Mariska Weel
Mariska Weel
28 Maart 2024
Ik (46) heb begin februari 2024 mijn ogen laten laseren bij deze kliniek in Naarden. Hoewel de kliniek nieuw is (pas sinds december 2023 geopend) is de dienst doende oogchirurg iemand met erg veel ervaring op het gebied van ooglaseren. Het vooronderzoek wees uit dat mijn ogen niet geschikt bleken te zijn voor de CLEAR-behandeling (een soort SMILE+) of voor LASIK. Dit vanwege mijn hoornvlies dat te dun was. Daarnaast bleken vervangende lenzen ook (nog) geen optie. Het werd dus TransPRK. Een behandeling die sowieso al mijn voorkeur had omdat het ‘no-touch’ is: de behandeling wordt uitgevoerd met laser, zonder snijden. Dat idee stond me meer aan dan het snijden van een flap. Een week later kon ik al terecht voor de ingreep. Dat verliep vlekkeloos. De ingreep zelf duurde maar een paar minuten. Met een zonnebril op en een tas met oogdruppels kon ik naar huis. Ik heb nadien heel weinig ongemak gehad van het herstel. Ik kon me na twee dagen weer goed redden binnen en buitenshuis. Het duurde wel een week ongeveer voordat ik weer kon werken. Ik heb een bureaubaan waarbij ik de hele dag achter een computerbeeldscherm zit. Inmiddels zie ik superscherp veraf en dichtbij. Ik ben heel tevreden over deze kliniek (ook wat betreft nazorg en vriendelijkheid van de medewerkers) en kan deze iedereen aanraden.
elek4 you
elek4 you
22 Maart 2024
Heel vriendelijk ontvangen. Oogspecialisten zijn vriendelijk en duidelijk over behandeling, ook als blijkt dat laseren geen mogelijkheid is. Eerlijke behandeling.
Vin
Vin
9 Maart 2024
Het is voor mij een (inmiddels) kleine twee weken geleden dat ik een TransPRK ingreep bij Nationaal Oogcentrum heb laten doen. Ik kan ik allen maar zeggen dat deze kliniek wel echt super is! Ik ben ontzettend blij dat ik het hier heb laten doen. Iedereen is betrokken en uiterst behulpzaam. De oogarts is erg ervaren en neemt goed de tijd om adviezen te geven, vragen te beantwoorden en je helemaal mee te nemen in het proces van A-Z (en daarna). Ze zijn hier eerlijk en laten ook gerust weten dat er risicos gelden/behandelingen niet uitgevoerd kunnen worden door een te hoog risico. Ik ben in iedergeval zeer tevreden over het resultaat! Tot nog toe weinig bijwerkingen (lichte vorm van glare/halo en klein beetje last van droge ogen), maar dit wordt als het goed is gedurende tijd ook nog minder, of verdwijnt. Mijn advies, als je het overweegt om het te doen vraag dan hier een vrijblijvend oogonderzoek aan en laat je goed informeren! Het zijn tenslotte je ogen en daarvoor wil je zeker weten dat een kliniek eerlijk, betrouwbaar en veilig/hygiënisch is. Alles heb ik wel ervaren bij Nationaal Oogcentrum!
Rob
Rob
26 Februari 2024
Vakkundig team en goede voor en nazorg gehad. In het begin wat administratieve issues vanwege het nieuwe systeem. Maar dat is allemaal opgelost nu.
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top