fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Bergman Clinics

Als een van de meest bekende privéklinieken van Nederland, staat Bergman Clinics ook bekend om uitstekende oogchirurgie. Bergman heeft verschillende oogklinieken in heel Nederland. Wie een ooglaserbehandeling bij Bergman Clinics ondergaat, kan dus meestal in de buurt terecht.

Oogbehandelingen die door Bergman Clinics worden aangeboden zijn onder andere lensimplantatie en ogen laseren. Deze ooglaserkliniek werkt met de modernste apparatuur en besteedt met name veel zorg aan de begeleiding voor en na de behandeling. Een uitgebreide intake en eyescan horen daarbij.

Behandelmethoden bij Bergman Clinics

Bij Bergman Clinics kunt u een breed scala aan ooglaserbehandelingen ondergaan. Welke precies, wordt samen met u vastgesteld in het voortraject. De onderstaande laserbehandelingen worden in de verschillende ooglaserklinieken van Bergman uitgevoerd:

Vestigingen Bergman Clinics

Zoals gezegd is Bergman op verschillende locaties in heel Nederland gevestigd. Ook met locaties gespecialiseerd in andere zorg dan uitsluitend oog- of refractiechirurgie. Beperken we ons tot de gespecialiseerde oogklinieken dan gaat het om onder meer Amsterdam, ’s Hertogenbosch, Rijswijk en Zwolle. Uw ogen laten laseren kan bij Bergman Clinics in totaal op 9 locaties.

Prijzen en kosten ooglaseren Bergman Clinics

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

www.bergmanclinics.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top