skip to Main Content

Ooglaseren Utrecht

Scherp zien zonder dat u een bril of lenzen nodig heeft? Met een ooglaserbehandeling is dat in Utrecht mogelijk bij verschillende oogklinieken. Afhankelijk van welke techniek het beste bij u past, worden er met u diverse behandelingen besproken. Zo wordt er na een grondig vooronderzoek bepaald of u in aanmerking komt voor ooglasermethodes zoals Lasek, TransPRK (No Touch, zonder instrumenten), Intralase, SMILE of juist een leesbrilcorrectie. Alle behandelingen worden zorgvuldig met u besproken zodat u de beste zorg krijgt op basis van uw oogafwijking.

Visus Oogkliniek Utrecht

U kunt voor een ooglaserbehandeling terecht bij verschillende klinieken In Utrecht, zoals Visus Ooglaseren. Bij deze kliniek wordt er vaker voor de TransPRK methode gekozen, aangezien deze methode zonder instrumenten wordt toegepast en geschikt is voor hoge min en plus afwijkingen bij verziend-en bijziendheid.

Komt u met de auto naar Visus Oogkliniek Utrecht, navigeer dan naar Janskerkhof 15. Direct tegenover dit plein kunt u parkeren, of in de parkeergarage aan de Kruistraat. Voor een gedetailleerde beschrijving bezoek u de website van Visus Oogkliniek.

Oogklinieken Utrecht

Naast Visus Ooglaseren kunt u in en rondom Utrecht terecht bij diverse oogklinieken voor uw ooglaserbehandeling. Neem contact op met onderstaande klinieken voor meer informatie omtrent de methoden en tarieven:

Goed bereikbaar vanuit

Bovenstaande oogklinieken zijn goed bereikbaar vanuit:

  • Haarlem
  • Amersfoort
  • Hilversum
  • Amsterdam
Back To Top