fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Oogziekenhuis Eindhoven

Goed zicht en gezonde ogen zijn van het grootste belang. Daarom levert deze oogkliniek in Eindhoven zowel medische én cosmetische oogzorg. Ogen laten laseren, een ooglidcorrectie en staarbehandelingen zijn er mogelijk. Medische noodzakelijke behandelingen – waar ogen laseren in principe niet onder valt – worden bovendien in de meeste gevallen vergoed.

Onder de aangeboden zorg bij Oogziekenhuis Eindhoven vallen diverse ingrepen om een zogeheten refractie afwijking te corrigeren. Dat is de medische term voor de plus-, min- en cilinderafwijkingen, waarvoor veel mensen een bril of lenzen dragen. Door uw ogen te laten laseren kan deze refractie afwijking gecorrigeerd worden.

Laserbehandelingen bij Oogziekenhuis Eindhoven

Wanneer u lenzen of een bril draagt, heeft deze ooglaserkliniek een blijvende oplossing. Na een ooglaserbehandeling heeft u geen bril of lenzen meer nodig. De behandeling die in Oogziekenhuis Eindhoven toegepast wordt heet PRK. Soms ook wel aangeduid met Trans PRK, wat een vergelijkbare behandeling inhoudt. Een PRK laserbehandeling is in veel opzichten ook vergelijkbaar met een Lasek behandeling.

Hier vindt u meer informatie over een PRK ooglaserbehandeling.

Vestiging Oogziekenhuis Eindhoven

De ooglaserkliniek van Oogziekenhuis Eindhoven is vanzelfsprekend goed bereikbaar voor mensen uit heel Zuid-Nederland. Naar deze oogkliniek komen voornamelijk mensen uit Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zeeland om hun ogen te laten laseren. Maar ook van daarbuiten komen mensen af op de uitstekende en brede oogzorg die in Oogziekenhuis Eindhoven wordt geboden.

Prijzen en kosten ooglaseren Oogziekenhuis Eindhoven

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Tongelresestraat 209
5613 DG Eindhoven
Tel: 040 2460024
www.ozeindhoven.nl

Back To Top