skip to Main Content
Claim je korting maak nu een afspraak!

Hoge openingskorting tot wel €350,- voor de eerste 150 behandelingen

Lensvervanging

Kies voor lasergestuurde precisie

Laser-gestuurde lensvervangende operaties bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele chirurgische technieken. Daar vertellen we je graag meer over.

Onze Ziemer Femto Z8 laser is de nieuwste generatie, meest geavanceerde laser met nanotechnologie. Zwitserse precisie van het hoogste niveau. De laser maakt eerst een digitale 3D scan van het oog en stelt aan de hand daarvan per oog een persoonlijk behandelplan op.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van laser gestuurd:

Hogere precisie:

Deze laser maakt uiterst nauwkeurige incisies voor de opening van de lens. Dat resulteert in een betere opening en positionering van de implantlens en een verminderde kans op complicaties.

Minimale weefselschade:

Doordat er minder handelingen in het oog zijn
minimaliseert de lasergestuurde behandeling de kans op schade aan omliggende oogweefsels. Daardoor is het herstelproces over het algemeen sneller en comfortabeler.

Maatwerk:

Lasers worden geprogrammeerd om de exacte vorm en grootte van incisies aan te passen aan de individuele behoeften van de patiënt, waardoor een meer gepersonaliseerde behandeling mogelijk is.

Verbeterde visuele resultaten:

Laser-geassisteerde technieken bieden vaak betere visuele resultaten en een sneller herstel, waardoor patiënten snel kunnen genieten van een beter zicht.

Verminderd risico op infectie:

Omdat de laser een contactloze procedure is, wordt het risico op infectie verminderd in vergelijking met chirurgische instrumenten die in het oogweefsel snijden.

Minder kans op astigmatisme:

Lasers kunnen helpen astigmatisme te corrigeren door de incisies exact te vormen, wat resulteert in een scherper zicht zonder de noodzaak van astigmatisme-correctie na de operatie.

Conclusie

Kortom, met de lasergestuurde behandeling kies je voor de meest moderne en geavanceerde aanpak voor een lensvervangende ingreep. De nauwkeurige laser vervangt voor een groot deel de traditionele, handmatige handelingen van de mens. Daardoor is de behandeling effectiever en veiliger en geeft deze minder kans op complicaties of infecties.

Wil je meer weten over onze (lasergestuurde) methode van lensvervanging?

Maak dan snel een afspraak voor een vooronderzoek.

De laagste tarieven in Nederland
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Gratis vooronderzoek
Levenslange garantie
Nu direct een gratis
vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
De laagste tarieven in Nederland
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Gratis vooronderzoek
Levenslange garantie
Nu direct een gratis vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
De laagste tarieven
Geen wachtlijsten
De nieuwste apparatuur
Nu direct een gratis vooronderzoek boeken?
Dr-Javier-Martínez-de-Aragón
Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top