skip to Main Content

Oogkliniek OMC Hanzekliniek

Een moderne oogkliniek waar u met een gerust hart u ogen laat laseren? Dat is een prima omschrijving van de OMC Hanzekliniek in Groningen. Deze ultramoderne kliniek biedt cosmetische oogbehandelingen als ogen laseren en ooglidcorrecties. Maar ook medische oogzorg van hoog niveau.

Goed zien is van levensbelang. Wanneer u slecht ziet, wilt u daar een goede en betrouwbare oplossing voor. Of het nou door een medische aandoening komt, of een ‘gewone’ refractie afwijking. Dat is de medische term voor de plus of min afwijking waarvoor u een bril of lenzen draagt. Ogen laseren is al tientallen jaren de bewezen methode om u permanent beter te laten zien. Zo heeft u geen bril of lenzen meer nodig. OMC Hanzekliniek voert verschillende ooglaserbehandelingen uit die dit resultaat ook voor u bereikbaar maken.

Laserbehandelingen bij OMC Hanzekliniek

Vrijwel iedereen kan zijn ogen laten laseren. De behandeling is veilig en geschikt voor de meeste mensen. Dat komt mede omdat er verschillende behandelmethoden zijn. Niet elke methode is voor iedereen even geschikt. Maar door verschillende methoden voor ooglaseren aan te bieden, zorgt OMC Hanzekliniek dat vrijwel iedereen er terechtkan om zijn ogen te laten laseren. Deze behandelingen worden in deze ooglaserkliniek aangeboden:

  • Smile;
  • Lasik;
  • PRK.

Vestiging OMC Hanzekliniek

Deze oogkliniek is gevestigd in de stad Groningen. Voor ogen laseren in Noord-Nederland is deze kliniek dus de aangewezen plaats. Op deze locatie vinden zowel de ooglaserbehandelingen plaats als de intakes van patiënten.

Kosten ooglaseren bij OMC Hanzekliniek

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Sylviuslaan 11
9728 NS Groningen
Tel: 050 368 2222
www.omc-hanzekliniek.nl

Back To Top