skip to Main Content

Oogziekenhuis Eindhoven

Goed zicht en gezonde ogen zijn van het grootste belang. Daarom levert deze oogkliniek in Eindhoven zowel medische én cosmetische oogzorg. Laserbehandelingen, een ooglidcorrectie en staarbehandelingen zijn er mogelijk. Medisch noodzakelijke behandelingen worden bovendien in de meeste gevallen vergoed.

Onder de aangeboden zorg bij Oogziekenhuis Eindhoven vallen diverse ingrepen om een zogeheten refractie afwijking te corrigeren. Dat is de medische term voor de plus-, min- en cilinderafwijkingen, waarvoor veel mensen een bril of lenzen dragen. Door middel van een laserbehandeling kan deze refractie afwijking gecorrigeerd worden.

Laserbehandelingen bij Oogziekenhuis Eindhoven

Wanneer u lenzen of een bril draagt, heeft deze oogkliniek een blijvende oplossing. Na een behandeling heeft u geen bril of lenzen meer nodig. De techniek die in Oogziekenhuis Eindhoven toegepast wordt heet PRK. Soms ook wel aangeduid met Trans PRK, wat een vergelijkbare methode inhoudt. Een PRK laserbehandeling is in veel opzichten ook vergelijkbaar met een Lasek behandeling.

Hier vindt u meer informatie over een PRK ooglaserbehandeling.

Vestiging Oogziekenhuis Eindhoven

De ooglaserkliniek van Oogziekenhuis Eindhoven is vanzelfsprekend goed bereikbaar voor mensen uit heel Zuid-Nederland. Naar deze oogkliniek komen voornamelijk mensen uit Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zeeland laserbehandeling. Maar ook van daarbuiten komen mensen af op de uitstekende en brede oogzorg die in Oogziekenhuis Eindhoven wordt geboden.

Prijzen en kosten Oogziekenhuis Eindhoven

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Tongelresestraat 209
5613 DG Eindhoven
Tel: 040 2460024
www.ozeindhoven.nl

Back To Top