skip to Main Content

Vision Ooglaseren

Goed kunnen zien zou eigenlijk heel normaal moeten zijn. Bij Vision Clinics in Amsterdam kunt u terecht voor diverse ooglaserbehandelingen. Afhankelijk van uw ogen en wensen wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Hoe dan ook wordt u behandeld door ervaren oogchirurgen die met de modernste apparatuur werken.

Bij deze oogkliniek staat uw gemak voorop. Dat betekent dat u recht heeft op een uitgebreid en gratis vooronderzoek met eyescan. Zo stelt de arts vast bij welke soorten laserbehandelingen uw ogen het meeste baat hebben. Wat ogen laseren betreft zijn er namelijk nogal wat mogelijkheden. Er wordt bij Vision Clinics de tijd genomen om dit aan u uit te leggen.

Bij Vision ooglaseren

De meeste mensen weten wel dat een ooglaserbehandeling de afwijking van uw ogen corrigeert. Minder bekend is dat er niet één soort ooglaserbehandeling is. Welke voor u het meest geschikt is, hangt van een aantal factoren af. Hieronder kunt u alvast meer te weten komen over de ooglaserbehandelingen van Vision Clinics:

Locaties Vision

Vision Clinics is gevestigd in Amsterdam en dit is dan ook hun behandellocatie. Ook voor wie verder van Amsterdam woont kan prima zijn ogen laten laseren bij Vision Clinics. Want zowel vooronderzoek als controles na een ooglaserbehandeling, worden ook in Eindhoven gedaan.

Tarieven bij Vision

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Assumburg 150
1081 GC Amsterdam
Tel: 0800 7778777
www.vision-ooglaseren.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top