fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Eye Center kliniek Zeeland

Het dr. Binckhorst Eye Center in het Zeeuwse Terneuzen voert sinds 2002 diverse ooglaseroperaties uit. Ook lensimplantaties worden door deze oogkliniek uitgevoerd. De kliniek heeft een brede expertise en behandelt ook mensen met een sterke refractie-afwijking. Dat betekent dat ook mensen met een hoge plus, min of cilindrische oogafwijking, bij deze ooglaserkliniek terecht kunnen.

De kliniek staat erom bekend te werken met de nieuwste ooglasertechnieken. Zo passen zij als een van de eerste klinieken de RElex Smile techniek toe. Een ander sterk punt van het Eye Center is het combineren van verschillende behandelopties om tot het beste resultaat te komen. Zo biedt deze ooglaserkliniek een combinatie van lensimplantie en laserbehandeling aan.

Behandelmethoden bij Eye Center

Onder meer de onderstaande ooglaserbehandelingen worden door Eye Center aangeboden. Door op de link te klikken, vindt u meer informatie over de betreffende behandeling.

Steden en locaties Eye Center

Het dr. Binckhorst Eye Center is gevestigd in Zeeland en daarmee een van de weinige oogklinieken in deze relatief dun bevolkte provincie. Voor wie zoekt naar ooglaserbehandelingen in Middelburg of ooglaserbehandelingen in Vlissingen, is het Eye Center vaak de aangewezen oogkliniek. Wie in Bergen op Zoom, Goes of Roosendaal zijn ogen wil laten laseren zal ook vaak bij deze kliniek uitkomen.

Prijzen en kosten ooglaseren Eye Center

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Verlengde van Steenbergenlaan 29
4537 BB Terneuzen
Tel: 0117 440395
www.eyecenter.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top