Maak een afspraak

Wilt u weten of u uw ogen kunt laten laseren? Wij geven u graag een indicatie tijdens een gratis vooronderzoek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Eye Center kliniek Zeeland

Het dr. Binckhorst Eye Center in het Zeeuwse Terneuzen voert sinds 2002 diverse ooglaseroperaties uit. Ook lensimplantaties worden door deze oogkliniek uitgevoerd. De kliniek heeft een brede expertise en behandelt ook mensen met een sterke refractie-afwijking. Dat betekent dat ook mensen met een hoge plus, min of cilindrische oogafwijking, bij deze ooglaserkliniek terecht kunnen.

De kliniek staat erom bekend te werken met de nieuwste ooglasertechnieken. Zo passen zij als een van de eerste klinieken de RElex Smile techniek toe. Een ander sterk punt van het Eye Center is het combineren van verschillende behandelopties om tot het beste resultaat te komen. Zo biedt deze ooglaserkliniek een combinatie van lensimplantie en laserbehandeling aan.

Behandelmethoden bij Eye Center

Onder meer de onderstaande ooglaserbehandelingen worden door Eye Center aangeboden. Door op de link te klikken, vindt u meer informatie over de betreffende behandeling.

Steden en locaties Eye Center

Het dr. Binckhorst Eye Center is gevestigd in Zeeland en daarmee een van de weinige oogklinieken in deze relatief dun bevolkte provincie. Voor wie zoekt naar ooglaserbehandelingen in Middelburg of ooglaserbehandelingen in Vlissingen, is het Eye Center vaak de aangewezen oogkliniek. Wie in Bergen op Zoom, Goes of Roosendaal zijn ogen wil laten laseren zal ook vaak bij deze kliniek uitkomen.

Prijzen en kosten ooglaseren Eye Center

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Verlengde van Steenbergenlaan 29
4537 BB Terneuzen
Tel: 0117 440395
www.eyecenter.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top