Maak een afspraak

Wilt u weten of u uw ogen kunt laten laseren? Wij geven u graag een indicatie tijdens een gratis vooronderzoek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Epi Lasik ooglaserbehandeling

Lasertechnieken

De Epi Lasik ooglaserbehandeling is een relatief nieuwe behandelmethode. Bij deze behandeling wordt het beste van andere lasertechnieken gecombineerd. In het bijzonder PRK Lasek en Lasik. Epi Lasik staat voor Epitheel Laser in Situ Keratomileusis. De behandeling bestaat uit het verwijderen van een dun flapje uit de bovenste laag van het hoornvlies. Dit flapje wordt aan het einde van de behandeling weer teruggeplaatst. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving door middel van oogdruppels. Er komen geen injecties aan te pas. De Epi Lasik ooglasermethode is geschikt voor vrijwel iedereen. Hoge en lage refractie afwijkingen en plus en min. Ook mensen met droge ogen of een dun hoornvlies komen voor deze behandeling in aanmerking.

Voordelen van Epi Lasek

Sneller herstel van gezichtsvermogen
Minder irritatie en pijnklachten
Geschikt voor vrijwel iedereen
Uitstekende langetermijnresultaten

Overweegt u een laserbehandeling?

Neem dan contact op met ons. Wij voorzien u graag van informatie over de verschillende behandelopties en gaan direct aan de slag met een intake of eyescan.

Kosten ooglaseren

Bij Clinic Select bedragen de kosten voor deze behandeling ongeveer 790 euro per oog. Daarmee zijn de kosten van ooglaseren redelijk gemiddeld, ten opzichte van andere ooglasertechnieken. De exacte prijs wordt bepaald per behandeling, in overeenstemming met het individueel behandelplan. De kosten van ooglaseren worden deels vergoed door sommige zorgverzekeraars. Wilt u meer weten over een eventuele ooglaser vergoeding door uw zorgverzekeraar? Lees er hier meer over.

Hoe ziet een Epi Lasek behandeling er uit?

  • Het oog wordt verdoofd door middel van oogdruppels;
  • Met een ringvormig instrument wordt het een stukje hoornvlies losgetrild;
  • Het los gekomen stukje hoornvlies wordt opzij geschoven;
  • De laser corrigeert het hoornvlies onder het opzij geschoven flapje.

Veiligheid Epi Lasik ooglaserbehandeling

Ondanks de recente oorsprong van deze laserbehandeling, geldt Epi Lasik als zeer veilig. Er treden dan ook zelden complicaties op tijdens behandelingen. Voor de meeste complicaties geldt bovendien dat de gevolgen niet ernstig zijn. In zeldzame gevallen raakt het opzijgeschoven stukje hoornvlies tijdens de behandeling beschadigd. De behandeling wordt dan voortgezet als PRK Lasek behandeling.

Back To Top