skip to Main Content

Oogkliniek Lasik Centrum Boxtel

Ogen laseren in Noord-Brabant? Het Lasik Centrum in Boxtel is een ooglaserkliniek waar u voor diverse soorten laserbehandelingen terecht kunt. Daaronder valt de Lasik behandelmethode, maar ook andere ooglaserbehandelingen waarover u hieronder meer leest.

Onscherp zicht blijft uw hele leven lang een kleine handicap. Ondanks dat u vast heel gewend bent aan uw bril of lenzen. Maar bijziendheid of verziendheid – het hebben van plus of min in de ogen – hoeft niet voor altijd te zijn. Een ooglaserbehandeling is een permante oplossing voor deze refractie afwijkingen. U ziet voortaan weer scherp. De gespecialiseerde oogchirurgen van ooglaserkliniek Lasik Centrum stellen bij uw intake vast welke laserbehandeling het beste bij u past.

Behandelingen in Lasik Centrum Boxtel

Lasik is een uitstekende ooglasermethode, maar is niet voor iedereen geschikt. Om er zeker van te zijn dat iedereen zijn ogen kan laten laseren, biedt deze ooglaserkliniek verschillende behandelingen aan. Sommige behandelingen zijn geschikter voor mensen met dun hoornvlies, grotere afwijkingen of een plusafwijking. Klik op de behandeling voor meer informatie:

Vestigingen Lasik Centrum

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is Boxtel niet de enige locatie van het Lasik Centrum. Een intake met eyescan kan ook plaatsvinden in Arnhem, Apeldoorn, Deventer, Eindhoven, Helmond, Roermond, Tiel, Tilburg, Venlo en Zutphen. Op deze locaties vindt ook nazorg en nacontrole plaats. Zo heeft u het Lasik Centrum altijd in de buurt. De ooglaserkliniek in Boxtel is de enige locatie waar ogen laseren daadwerkelijk gedaan wordt.

Kosten ooglaseren bij het Lasik Centrum

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

Bosscheweg 149
5282 WV Boxtel
Tel: 0800 6646641
www.lasikcentrum.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top