Maak een afspraak

Wilt u weten of u uw ogen kunt laten laseren? Wij geven u graag een indicatie tijdens een gratis vooronderzoek. Vul onderstaand formulier in en wij nemen snel contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ooglaser behandelingen in april 2020

Als Dutch Clinic Select nemen wij de veiligheid van u als cliënt en van onze medewerkers zeer serieus. Wij volgen het advies van RIVM over het coronavirus (COVID-19) op de voet en passen hier onze werkwijze op aan.

Dutch Clinic Select heeft besloten om tot 28 april 2020 aangepast open te zijn voor behandelingen en controles.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 16.00 uur voor extra informatie en het inplannen van nieuwe behandelingen.

Heeft u een afspraak staan in april 2020 dan wordt u gebeld. U hoeft niet zelf te bellen.

Wij danken u voor uw begrip.
Team van Dutch Clinic Select

skip to Main Content

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Fyeo Medical Ooglaserkliniek

Als u een oogkliniek zoekt die vrijwel álles doet op het gebied van oogchirurgie, is de kans groot dat u uitkomt Fyeo Medical. Deze oogkliniek biedt ooglaserbehandelingen, ook wel refractie chirurgie genoemd. Maar daarnaast ook ooglidcorrecties, lensimplantaties en injectables.

De kliniek onderscheidt twee hoofdbehandelingen. Cosmetische behandelingen. Hieronder vallen ooglidcorrecties en injectables. En bril- of lensvervangende behandelingen. Het gaat dan om refractie chirurgie. Behalve het bekende ogen laseren vallen hier ook lensimplantaties onder. Ogen laseren en lensimplantaties hebben als doel om refractie afwijkingen te corrigeren. Mensen met een bril of lenzen gaan door een dergelijke behandeling permanent beter zien.

Ooglaserbehandelingen bij Fyeo Medical

Omdat de nadruk op deze pagina ligt op ooglaserbehandelingen, volgt hier wat meer informatie over de verschillende laserbehandelingen van Fyeo. In de ooglaserkliniek van Fyeo ligt de nadruk op de geavanceerde ReLEx Smile laserbehandeling. Daarnaast worden ook meer traditionele ooglaserbehandelingen uitgevoerd. De keuze voor een bepaalde behandeling wordt vooral gemaakt op basis van uw wensen en ogen. Deze behandelingen worden door Fyeo Medical uitgevoerd:

Algemene informatie Fyeo Medical

Koperslager 6
5521 DE Eersel
Tel: 0497 360860
www.fyeomedical.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top