fbpx

Chat via Whatsapp

U kunt contact met ons opnemen via Whatsapp.

Voeg daarvoor dit nummer toe:

088 448 8448

Dit nummer is enkel voor chatgesprekken en niet voor audio- en videogesprekken.

Maak een afspraak

Bel ons nu!

We staan u graag telefonisch te woord. Neem contact met ons op via

088 448 8444

Dagelijks bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

Ooglaserkliniek info

Consults en behandelingen vinden plaats bij onze ooglaser partner Dutch Clinic in Hoofddorp. Op dit adres zijn meerdere cosmetische klinieken gevestigd waar wij mee samenwerken.

Voor meer informatie, een afspraak of routebeschrijving ga naar:

CONTACT

skip to Main Content

AANGESLOTEN BIJ ESCRS EN NOG

Op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 19.00 uur.

World Eye Amsterdam

Wilt u uw ogen laten laseren? Of bent u op zoek naar andere vormen van oogzorg? In beide gevallen biedt World Eye Amsterdam precies wat u zoekt. Deze allround oogkliniek is hét adres voor ogen laseren, ooglidcorrecties en allerlei soorten medische oogzorg. Wilt u meer weten over ogen laten laseren? Daarover hieronder meer.

Verziendheid of bijziendheid is een van de meest voorkomende aandoeningen in Nederland. In deze gevallen is er sprake van een refractie afwijking. Dit is de reden dat u een bril of lenzen heeft. Voor dit probleem bestaat gelukkig een eenvoudige en veilige oplossing: ogen laseren. Bij World Eye Amsterdam hebben ze er veel ervaring mee en helpen ze u graag. Met diverse gespecialiseerde behandelmethoden realiseren ze een resultaat waar u nog lang plezier van heeft.

Ooglaserbehandelingen bij World Eye Amsterdam

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is er niet slechts één soort laserbehandeling. Ogen laseren kan op diverse manieren, met verschillende technieken. De ene manier van ogen laseren is niet noodzakelijk beter dan de andere. Veel hangt af van uw ogen. Voordat u uw ogen laat laseren ondergaat u een grondig vooronderzoek. Zo kan World Eye Amsterdam voor u de beste kiezen uit de behandelingen die deze ooglaserkliniek aanbiedt. Het gaat om deze ooglaserbehandelingen:

World Eye Amsterdam locatie

De behandellocatie van World Eye Amsterdam bevindt zich in Amsterdam-Zuid, vlakbij het VU Medisch Centrum. Ogen laseren in Amsterdam kan vanzelfsprekend hier. Ook voor ogen laten laseren in Nijmegen kunt u bij World Eye terecht. Er is namelijk ook een ooglaserkliniek in Nijmegen.

Kosten ooglaseren bij World Eye Amsterdam

Kijk op de vergelijk pagina voor een overzicht van de verschillende tarieven.

Algemene informatie

De Boelelaan 1065
1082 SB Amsterdam
Tel: 085 0290011
www.worldeye.nl

Gerelateerde artikelen

Back To Top