skip to Main Content

Welke afwijkingen kunnen behandeld worden met refractiechirurgie?

Bijna geen enkele ooglaserkliniek geeft een levenslange garantie op een eventuele herbehandeling. Wij vinden het niet meer dan normaal. Als u voor ons kiest bent u uw leven lang verzekerd van een gratis herbehandeling als uw ogen toch nog achteruit zouden gaan.

Kan mijn sterkte nog veranderen na een ooglaserbehandeling?

Ogen laseren gebeurt eigenlijk alleen wanneer er maar een heel een kleine kans is dat uw ogen in de toekomst verder verslechteren. Wij laseren dus alleen als de sterkte van uw ogen min of meer stabiel is.

Levenslang, gratis herbehandeling indien nodig

Mochten uw ogen na een ooglaser behandeling toch nog achteruitgaan dan heeft u in principe dus toch weer een bril of lenzen nodig.

Wij bieden een levenslange garantie op herbehandeling zodat u hoe dan ook zonder hulpmiddelen scherp kunt zien. Deze garantie is op al onze IntraLASIK en TransPRK behandelingen van toepassing. Zolang uw gezondheid en die van uw ogen het toelaat.

Wat garanderen andere ooglaser klinieken?

Bijna alle andere ooglaserklinieken geven 1 of 2, misschien 3 jaar, garantie op herbehandeling.

Wanneer u kiest voor een behandeling bij ons, vinden wij het onze verantwoordelijkheid dat u voor de rest van uw leven zonder hulpmiddelen scherp kunt zien. Dus krijgt u in dat geval een gratis herbehandeling.

Deze garantie geld zolang Clinic Select – Ooglaseren bestaat.

Lees de voorwaarden levenslange garantie.

Gerelateerde artikelen

Ruimte waar het ooglaser vooronderzoek plaatsvind

Ooglaserbehandelingen

In de praktijk zijn er verschillende behandelmethoden. Elk met hun eigen voorwaarden en criteria, voor- en nadelen, en ook kosten.
read more
Back To Top